The Hague University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att titta på världen omkring dig med öppna ögon: vid The Hague University of Applied Sciences , det är helt enkelt normen. När allt kommer omkring är det genom att hålla ögonen öppna att ett universitet för tillämpad vetenskap kan göra anspråk på sin plats i samhällets centrum. Att den kan utveckla distinkta läroplaner för att hjälpa studenter att fungera säkert i ett globalt samhälle som förändras snabbare varje dag.

Varje hörn av världen

Internationalisering är ett framträdande drag vid The Hague University of Applied Sciences . Studenter kommer från alla hörn av världen för att anmäla sig till kandidatprogram och kandidatprogram på ett av våra fyra campus, många av dem inspirerade av Haag internationella rykte som en "City of Peace and Justice".

Ett varmt välkomnande

Vid The Hague University of Applied Sciences är det av största vikt att se till att dess mångfaldiga och internationella studentorganisation, fakultet och personal känner sig välkomna, säkra och uppskattade. Institutionen ägnar sig åt att erbjuda sin internationella studentorganisation möjlighet att framgångsrikt genomföra ett studieprogram på universitet för tillämpade vetenskapsnivå (även om detta kommer att kräva utveckling av en anpassad läroplan) och att ge dess fakultet gott om möjligheter för ytterligare professionalisering.

Upprätta länkar

Det främsta syftet med The Hague University of Applied Sciences är att tillhandahålla högkvalitativ utbildning. Forskning bidrar till detta, och institutionens forskargrupper spelar en viktig roll och skapar kopplingar mellan undervisning, praktik och tillämpad forskning. Våra studenter drar nytta av denna strategi eftersom de examen som kunskapsarbetare. Inte bara det, de utexamineras som medborgare i världen, anspänd av sin iver att lära sig och självinlärningskapacitet. Studenter som har examen från vår kunskapsinstitution har lärt sig se världen med öppna ögon.

Platser

Haag

The Hague University of Applied Sciences

Address
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Haag, Södra Holland, Nederländerna
Telefon
+31 70 - 445 8888

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium