Läs den officiella beskrivningen

Footwearists härrör från institutet som tidigare kallades SLEM (Sko Leather Education Museum) och är ett internationellt innovations- och träningsinstitut för skodon som innehåller en konsultavdelning, en prognosavdelning och ett utbildningsinstitut som erbjuder heltidsprogram samt deltid Workshops för professionella.

Footwearists mål är att förbättra världen genom skor. Även om det finns en växande befolkningen med en exponentiell behov av skodon detta begränsas av nuvarande materiella resurser, produktion och distribution. Detta medför ett akut behov av meningsfull förändring.

Skor har gjorts och sålde ganska mycket på samma sätt för det senaste århundradet. Medan vi uppskattar tradition, är vårt mål att utveckla innovativa hållbar teknik som kommer att innebära färre, återvinningsbara och ogiftiga resurser appliceras lokalt. För att uppnå detta stimulerar programmen nya sätt att tänka på skor som öppnar och förbättrar industrin, med nya lösningar och kreativa möjligheter som inte var tillgängliga eller tänkt på tidigare.

På The Footwearists gör vi allt detta genom forskning, undervisning och tillämpning av nya metoder som är lämpliga för framtiden. Vårt professionella program för skor Innovation eliminerar de typiska divisionerna avdelning mellan teknik, design och företag, vilket ger en tvärvetenskaplig plattform för både studenter och yrkesverksamma från olika bakgrunder. Programmet handlar om hur man förutsäga framtida utvecklingen för skor, hur man översätter detta framtidsvision i lönsam och hållbar design samt affärskoncept som kan förena de kreativa, etiska, kommersiella och tekniska dimensioner av människor och deras skor.

Vem är detta?

Professional Footwear Innovation är avsett för alla som vill göra ett lönsamt och meningsfullt bidrag till framtiden för skodonindustrin. Vi söker personer som har en passion för skor och är mycket motiverade att förbättra sig själva och sin omgivning.

Ett kreativt entreprenörskap, stor nyfikenhet för framtiden och en vilja att lära, arbeta och resa i mångkulturella och multidisciplinära team är också viktiga personliga tillgångar.

SLEM
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

SLEM erbjuder en unik Masterprogrammet kombinerar prognoser, design, teknik och affärer, utbilda skodon företagare, prognosmakare och konsulter. ... [+]

Master of skor Innovation

Slem befälhavare av skor Innovation fokuserar på att bygga internationell framtida vision, designtänkande, skor expertis, entreprenörsförmåga och professionell attityd som alla omedelbart appliceras på skoindustrin under klasser och projekt. Klasser sker i Nederländerna och i Kina, vilket ger eleverna en bred världsbild i alla aspekter av skor affärer och utanför.

Som Slem student kommer ständigt i kontakt med ett brett utbud av professionella, bygga upp ditt nätverk från början av programmet. Detta tillvägagångssätt säkerställer att vid avslutad masterprogrammet, kommer du att kunna starta ett eget företag, arbets frilans och / eller landa ett jobb var som helst i världen.... [-]

Nederländerna Tilburg Kina florens Italien Guangzhou  + 2 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Testimonials Master of Footwear Innovation