The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute är en del av St. Joost School of Fine Art and Design, som ligger i södra Nederländerna i staden 's-Hertogenbosch. Institutet ligger i hjärtat av Europa och europeisk konst och design och erbjuder ett brett perspektiv på teori och praktik och möjliggör ett livligt internationellt utbyte. Våra moderna faciliteter dygnet runt och vårt öppna studiokoncept skapar en bördig miljö där en rik, tvärvetenskaplig praxis kan växa.

Master Institute uppmuntrar och stöder studenter i deras praktikledda tvärvetenskapliga forskning Pathways . Vi uppmuntrar till lärande som förvandlar referensramar - uppsättningar av fasta antaganden och förväntningar - för att göra studenter mer inkluderande, öppna, reflekterande och känslomässiga förmåga att förändras.

Vår lärande gemenskap är interkulturell; studenter med olika bakgrund har olika perspektiv på politiska och konstnärliga positioner. Vi omfamnar pluralitet. Institutet erbjuder en livlig miljö för forskning inom de specifika områdena i programmen och i forskargrupper initierade av handledare och forskarprofessorer. Självstyrning och självorganisation är nyckeln. Vi har åtagit oss att låta eleverna växa till yrkesverksamma som kan utforma sin praxis avsiktligt, strategiskt och etiskt.

Avans University of Applied Sciences

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) och St. Joost School of Fine Art & Design är en del av Avans University of Applied Sciences. Alla MIVC: s masterprogram är inrymda på ett enda campusläge, nära hjärtat av staden 's-Hertogenbosch.

Platser

är Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL är Hertogenbosch, Norra Brabant, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium