Maastricht University, School of Business and Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Maastricht University (UM)

Det mest internationella universitetet i Nederländerna står för sitt innovativa förhållningssätt till lärande och internationellt perspektiv. Med 16 000 studenter och 4 000 anställda erbjuder Maastricht University ett brett utbud av akademiska program, som alla är utformade för att få fram det bästa i sina elever.

Maastricht University School of Business and Economics (UMSBE)

Du vill ha en magisterexamen som är erkänd runt om i världen. Och du vill ha färdigheter och erfarenheter som kommer att förbereda dig för vidare studier eller en framgångsrik karriär. På Maastricht University Business School (UMSBE) hittar du allt detta och mer.

Innovativ och dynamisk

Problembaserat lärande (PBL) är den metod som vi är kända för. Det betyder små handledning grupper, nära kontakt med dina handledare, och en mycket interaktiv stil av lärande. PBL tränar dig för att vara en aktiv och oberoende deltagare. Dessa färdigheter är ett stort plus på dagens arbetsmarknad.

Praktisk och professionell

Arbetsgivare som våra kandidater, eftersom de är utbildade i värdefulla, verkliga färdigheter: hantera dig själv och ditt team, ge och ta emot konstruktiv kritik, träffa deadlines, producera konkreta resultat och ta ansvar, men också ta risker. För att förbereda dig för den internationella arbetsmarknaden har vi initierat det internationella klassrumsutvecklingsprogrammet, där du lär dig att arbeta i grupper bestående av olika nationaliteter. Vi sätter dig också i direkt kontakt med arbetsgivare genom praktik, rekryteringsevenemang och företagsbesök. Karriärtjänster ingår i alla program. Och våra alumni-kretsar organiserar regelbundna nätverksmöjligheter.

Forskning och rykte

På SBE lär du dig det bästa. Vår forskning är konsekvent betygsatt första eller andra i nationella granskningar. Dessutom är vi bland de 52 handelshögskolorna världen över som har beviljats ​​den prestigefyllda Triple Crown-ackrediteringen (EQUIS, AACSB och AMBA). De får också högt beröm i nederländska, tyska och internationella rankningar.

Börja här ... gå någonstans

Kort sagt, SBE ger högsta utbildning och ett springbräda till nästa steg. Du kommer att upptäcka att kunskapen, färdigheterna och erfarenheten från din SBE-mästare kommer att ge dig den bästa möjliga foten. Vi ser fram emot att välkomna dig här.

Läs mer om oss på

Platser

Maastricht

School of Business and Economics

Address
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Nederländerna
Telefon
+31 43 388 3676

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar