Read the Official Description

Uppdraget för UNU-MERITs styrelsehögskola är att utbilda specialister som kombinerar en hög akademisk nivå med ledarskap för att stärka demokratisk styrning i inhemska och internationella organisationer. UNU-MERITs styrelseformer förbereder yrkesverksamma och forskare för policyanalys, riskbedömning, policydesign, policyövervakning, policyutvärdering och metoder och tekniker för policyforskning. Med tanke på den växande komplexiteten i de aktuella frågorna finns det ett växande behov av specialister i policyanalys och därmed också ett växande behov av utbildningsprogram som ger forskare en omfattande kombination av teoretisk bakgrund, tekniska färdigheter och specifika områdekunskaper för att sätta teori in i verklighet. Handelshögskolan grundades i september 2004 vid Maastricht University . Det faktum att skolan inrättades vid Maastricht University är inte överraskande. På många sätt är skolan uttrycket för Maastrichtuniversitetets identitet : "Där forskning och undervisning kompletterar varandra. Där innovation är vårt fokus. Där talang kan blomstra. " Institutet tillhandahåller tvärvetenskaplig högskoleutbildning i hjärtat av Europa. Därigenom bygger den på de akademiska resurserna hos de olika fakulteterna vid Maastricht University liksom de av flera utländska partner. I januari 2011 blev skolan en del av FN: s universitet , vilket ytterligare stärkte sitt internationella utbildnings- och forskningsnätverk , samtidigt som man byggde på UNU- MERITs kompetens, UNU- MERITs forskningsinstitut i Maastricht. Maastricht University Maastricht University (UM), det mest internationella universitetet i Nederländerna, står för sitt innovativa förhållningssätt till lärande och internationellt perspektiv. Med 14 500 studenter och 3 500 anställda erbjuder UM ett brett utbud av akademiska program, som alla är utformade för att få fram det bästa i sina elever. Maastricht University har använt Problembaserad Learning (PBL) sedan den grundades och har varit expert på detta område i över 35 år. PBL är mer än bara att skaffa sig kunskap; Det handlar om att utbyta kunskaper på ett utmanande och effektivt sätt. Maastricht University gör skillnaden. Med unika Europa-fokuserade och internationellt orienterade program.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

UNU-MERIT

... [+]

• Samordna politik med internationella partner

Inriktningar

• Migration Studies

• Risk & Sårbarhet (i samarbete med UNU-EHS)

• Regional integration och flernivåstyre (i samarbete med UNU-CRIS)

• Innovation, institutioner och utveckling

VARAKTIGHET

Studenter är utrustade med en mängd olika färdigheter, verktyg och kunskap som gör det möjligt för dem att arbeta fyndigt som politiska designers och politiska analytiker i offentliga och privata institutioner.

Student profil

MPP studenter kommer från olika bakgrunder. Vissa gå med MPP omedelbart efter att ha avslutat en kandidatexamen och magisterexamen; andra är mitt i karriären yrkesverksamma med olika kulturella och disciplinära bakgrunder. ... [-]

Nederländerna Maastricht
September 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Boschstraat 24
Maastricht, Limburg, 6211 AX NL