Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Innovativt, hållbart och meningsfullt!

Vill du bidra till en mer hållbar värld och arbeta med din personliga utveckling? Studera på Van Hall Larenstein, det mest hållbara universitetet för tillämpade vetenskaper i Holland! Vi erbjuder en rad unika lärda engelska-kandidatexamen, master- och certifikatprogram i områden där Holland uppträder högst upp. Oavsett om du är intresserad av kost eller internationell handel, letar efter en kandidatexamen i hästsportindustrin eller vill arbeta med FN: s hållbarhetsmål, så har vi rätt program för dig!

Van Hall Larenstein ligger i två städer: Leeuwarden och Velp (Arnhem). Båda studentstäderna är hem för flera universitet och fyllda med internationella studenter. Leeuwarden var Europas kulturhuvudstad 2018 och ligger nära de nederländska öarna. Den har vackra kanaler som flyter genom staden. I Velp ligger vi på Larenstein Estate: en modern byggnad omgiven av frodig grönska, bara några minuter från den livliga historiska stadskärnan i Arnhem.

Van Hall Larenstein har nära förbindelser till den internationella affärsvärlden och NGO: er. Detta gör att du kan tillämpa teorin i praktiken: förutom att få högt uppskattad arbetslivserfarenhet under praktikplatser utomlands, går studenter på utflykter på företag där de arbetar med fall i verkligheten och vi inbjuder yrkesutövare att ge gästföreläsningar. Vi tror starkt på att internationell erfarenhet är avgörande för utvecklingen av våra studenter eftersom interkulturell kompetens krävs inom nästan alla karriärområden. Från början kommer du att utveckla ett professionellt nätverk av studenter och kollegor från hela världen.

Kommunikationslinjerna på vårt universitet är korta: våra studenter arbetar i små klasser med personlig uppmärksamhet från lärarna. Våra program är utformade för att ge dig möjlighet att göra dina egna val. Detta kommer att förbereda dig för en fascinerande karriär inom ett professionellt område som verkligen betyder något!

Gå med på den öppna online dagen och välj ditt studieprogram!

Våra digitala dörrar är öppna för att välkomna dig.
Videor: titta på presentationer från vilket program som helst, lyssna på studentberättelser och lära känna vårt universitet för tillämpad vetenskap.
Livechatt: adressera dina frågor till studenter och föreläsare.
Information: studentliv, antagning och inskrivning.
Registrera dig nu för den öppna online dagen. Välj VHL.
Lördag 7 november 2020
Lördag 6 februari 2021

Varför VHL?

  • Helt engelska läste läroplanen;
  • Studie vid det största "gröna" högskolan för tillämpad vetenskap i Nederländerna;
  • Kombinera teori och praktik för att få ett försprång på arbetsmarknaden;
  • Använd din kunskap i (internationella) praktikplatser: ingår i ditt program !;
  • Öka dina karriärmöjligheter genom direktkontakt med blivande arbetsgivare under programmet;
  • Utveckla starka förbindelser inom viktiga sektorer i den nederländska ekonomin;
  • Studera i små klasser med personlig uppmärksamhet från lärare.

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium