Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Innovativt, hållbart och meningsfullt!

Vill du bidra till en mer hållbar värld och arbeta med din personliga utveckling? Studie på Van Hall Larenstein, den mest hållbara högskolan i Holland! Vi erbjuder en rad unika engelsklärda bachelor-, master- och certifikatprogram inom områden där Holland utför högst upp. Så om du är intresserad av näring eller internationell handel, söker en kandidatexamen i hästsportsindustrin eller vill arbeta med FN: s hållbarhetsmål har vi rätt program för dig!


Van Hall Larenstein ligger i två städer: Leeuwarden och Velp (Arnhem). Båda studentstäderna är hem till flera universitet och fyllda med internationella studenter. Leeuwarden var Europas kulturhuvudstad 2018 och ligger nära de nederländska öarna. Det har vackra kanaler som strömmar genom staden. I Velp ligger vi på Larenstein Estate: en modern byggnad omgiven av ett ljuvligt grönområde, bara några minuter från Arnhems livfulla, historiska stadskärna.

Van Hall Larenstein har nära förbindelser med den internationella näringslivet och icke-statliga organisationer. Detta gör det möjligt för dig att tillämpa teorin i praktiken: förutom att få högt värderad arbetslivserfarenhet under praktik utomlands, åker studenter på utflykter i företag där de arbetar på verkliga fall och vi bjuder professionella över att ge gästföreläsningar. Vi tror starkt på att internationell erfarenhet är avgörande för utvecklingen av våra studenter, eftersom interkulturella kompetenser krävs på nästan alla karriärområden. Helt från början utvecklar du ett professionellt nätverk av studenter och kollegor från hela världen.

Kommunikationslinjerna i vårt universitet är korta: våra elever arbetar i små klasser med personlig uppmärksamhet från lärarna. Våra program är utformade för att ge dig möjlighet att göra egna val. Detta kommer att förbereda dig för en fascinerande karriär på ett professionellt område som verkligen spelar roll!

Varför VHL?

  • Helt engelska läste läroplanen;
  • Studie vid det största "gröna" högskolan för tillämpad vetenskap i Nederländerna;
  • Kombinera teori och praktik för att få ett försprång på arbetsmarknaden;
  • Applicera din kunskap i (internationell) praktik: ingår i ditt program !;
  • Öka dina karriärmöjligheter genom direkt kontakt med potentiella arbetsgivare under programmet.
  • Utveckla starka förbindelser inom viktiga sektorer av den nederländska ekonomin;
  • Studera i små klasser med personlig uppmärksamhet från lärare.

Platser