Webster Leiden Campus- Webster University USA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Webster University

Webster University grundades i St. Louis, Missouri år 1915, och är ett ackrediterat, ideellt amerikanskt universitet med över 100 platser i tio länder. För närvarande finns det 22 000 studenter som studerar på Webster-campus runt om i världen. Webster University har ett internationellt rykte för undervisning och akademisk excellens. Berömd för sina innovativa, ackrediterade utbildningsprogram uppfyller Webster behoven hos studenter, företag och arbetar vuxna över hela världen.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Webster Leiden Campus är ett av fyra internationella campus i Europa. Det är det enda institutet för högre utbildning i Nederländerna som erbjuder amerikanska ackrediterade grader (både en BA / BS och MA / MBA-utbildning). Sedan Webster började erbjuda amerikanska grader i Nederländerna 1983, har över 1600 studenter examen. Dess alumner arbetar för många av de mest prestigefyllda och intressanta företagen och organisationerna i världen.

Webster Leiden Campus

• Webster började sin verksamhet 1983 i en charmig byggnad i Leids historiska centrum.

• Webster är det enda ackrediterade högskolan i Nederländerna som erbjuder amerikanska ackrediterade grader (både BA / BS och MA / MBA-utbildning).

• För närvarande finns 300 studenter som representerar 50 plus nationaliteter med ett alumni nätverk av nästan 2000 studenter.

• Webster är ett ideellt universitet (Stichting) tillägnad excellens

Platser

Leiden

Address
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1


2311 EA Leiden, Södra Holland, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium