Wittenborg University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Wittenborg

Vi är en unik handelsskola där " Better Yourself, Better Our World " är vårt motto.

På Wittenborg är vårt uppdrag : Att främja spetskompetens i undervisning och lärande internationellt företag och ledning, samt att skapa den bästa miljön för studenter och personal, där internationalisering, mångfald och etik ligger till grund för ett framgångsrikt tillämpat, forskningsinformerat globalt lärande.

Med vårt huvudsakliga campus i Apeldoorn introducerar vi studenter för organisationer i det lokala området och regionen, vilket förbättrar regionens ekonomi, kulturella och sociala klimat. Vårt Amsterdam-läge gör det möjligt för oss att stödja internationella företagare som kommer till Nederländerna med ett skräddarsytt, entreprenörsutbildningsprogram. Gå in i Wittenborg och du kommer in i en mycket motiverad och resultatdriven organisation som arbetar i en mångfaldig och multikulturell miljö, där mer än 100 nationaliteter arbetar, studerar, innoverar och umgås tillsammans. På Wittenborg anser vi att lärande bör vara en trevlig process som gör att du kan utveckla dina mål och ambitioner och ger dig konstant stöd och det nödvändiga studietrycket för att uppnå dessa mål.

Wittenborgs akademiker är världsmedborgare; de vårdar respekt och har en känsla av prestation. De har utvecklat ambitioner och stolta över excellens. De är våra största ambassadörer!

Kandidatprogram: Det unika, affärsmässiga läroplanet erbjuds i tre faser, över 3 år i sex veckor, av ett team av internationella yrkesverksamma - från över 10 länder - inom ledning, företagande, entreprenörskap och samhällsvetenskap. På grund av det faktum att våra lärare har en fot i näringslivet, är våra elever förberedda för sin framtida karriär på ett effektivt och fruktbart sätt.

MBA

fundament

Oberoende

När som helst arbetar och studerar över 100 nationaliteter tillsammans på sina två Apeldoorn-platser och i Amsterdam. Engelska är det enda undervisningsspråket på alla campus.

Över 30 års meritlista

Tusentals högt anställda akademiker, sedan 1987, följer nu karriärer i Nederländerna och runt om i världen.

trippel europeisk ackrediterad

Examensprogram är erkända och ackrediterade av det nederländska ministeriet för utbildning, kultur

Glocal

Företagsbesök, verkliga projekt, praktik och gästtalare: gott om lokalt och regionalt engagemang med regering, företag och organisationer. Tänker globalt, men agerar lokalt.

forskningsmiljö

Initiera och genomföra regionala, europeiska och internationella projekt vid Forskningscentret inom områden som hållbarhet, teknik, social innovation, utbildning

kundorienterad strategi

En personlig inställning, familjliknande miljö och personlig handledning, vägledning och stöd. De flesta program tillåter studenter att starta

.

Utbildningsförfarande

alt = "Wittenborgs pedagogiska filosofi är att sporra det verkliga livet i sitt sätt att utbilda sig. Vårt differentierade program, som kombinerar traditionell kunskapsbaserad undervisning med kompetensutveckling och kompetens, leder till en yrkesutbildningssituation där eleverna kan upptäcka sina styrkor och svagheter - bygga på det förra och förbättra den senare.

  • alt = "Wittenborgs elever lär sig att identifiera miljön de är i och anpassa sig i enlighet därmed.
  • alt = "Wittenborgs elever lär sig att säga vad de gör och gör vad de säger.

Platser

apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ apeldoorn, Gelderland, Nederländerna

amsterdam

Address
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam amsterdam, Nord-Holland, Nederländerna