Enugu State University of Science and Technology - ESUT

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Brief History

Den Enugu State University of Science and Technology (ESUT) grundades ursprungligen som ASUTECH den 30 juli år 1980. Universitetet tänktes ut i syfte att etablera en institution som måste vara nära relaterat till samhället, dess industri och framför allt fungera som en katalysator i den tekniska utvecklingen av människor, därav University motto kvarstår "Teknik för Service".

Vår vision att vara i den 21: a århundradet forskarskolan miljö och bli en ledande kandidat institution i Science, Management och Technology.

Vårt uppdrag att förutse och svara på de högsta utbildningsbehoven hos våra elever, tillämpa lämplig teknik driven förvaltning, undervisning och forskning, med hjälp av mycket motiverad personal och studerande av alla raser, trosbekännelse och kön, för att skapa högsta kunskapsnivå i forskarutbildning, i samarbete med industriella och utbildnings gränser inom och utanför landet.

För att främja dessa vision och mission, har School of Post forskarutbildning (Spgs) fortsatte till idag att vara grunden för forskning och personalutveckling vid universitetet sedan starten 1982. Genom regelbundet underhåll av effektiv akademisk tillsyn och kvalitetssäkring syftar Spgs att ge systematiska akademiska och forskningsprogram för att motsvara behoven i landet och utanför hög nivå. Vi ser det som vårt ansvar att ge stödstrukturer för att hjälpa våra elever fullfölja sina program i tid, garanterar översyn, administration och övervakning av studenter projekt och avhandlingar hög kvalitet, liksom struktur programmen att vara 21: a århundradet behöver kompatibel.

Kärnvärden

På Enugu State University of Science and Technology, förvaltning, lärare, personal och elever har åtagit sig att styras av följande kärnvärden:

  • Betoning på integritet, ärlighet och höga moraliska värderingar i utbildningen.
  • Bygga och underhålla och det internationella samfundet för studenter och forskare.
  • Rörelse och akademisk institution baserad på den mest effektiv resursfördelning drivs av behov och kostnadseffektivitet.
  • Att bygga och driva akademiska program som är kompetenscentrum inom sitt område.
  • Rörelse och akademiska världen som är fred med sin värdsamhället.
  • Att upprätthålla den akademiska friheten och tolerans för olika åsikter i alla envar.
  • Belöning akademisk excellens och hårt arbete.
  • Upprättandet kopplingar till industrin och samhället.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Faculty of Applied Natural Sciences

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

Förkunskapskrav FILOSOFI Avdelningschef [-]

Faculty of Engineering

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

[-]

Faculty of Management Sciences

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

bokföring Allmän information: FILOSOFI Mål för programmet Programmets längd

bank och finans Filosofi:

företagsekonomi Filosofi: Mål Förkunskapskrav

Magisterexamen

Mål

Behörighetskrav

VARAKTIGHET

FILOSOFI

d.

Förkunskapskrav

marknadsföring FILOSOFI Mål för programmet

De specifika målen för programmet är:

Relevanta yrkeskvalifikationer

masskommunikation Inledning

Målen för programmen är:

Inledning

Förkunskapskrav

VARAKTIGHET Kursstruktur [-]

Faculty of Social Sciences

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

Varaktighet av programmet

FILOSOFI Mål

Doktorsexamen

[-]

Fakulteten För Miljövetenskap

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

arkitektur FILOSOFI Mål Förkunskapskrav Kandidater med tredje klassens grader eller pass (minst) eller motsvarande från nigerianska eller andra erkända universitet.

2.Master of Science (M.Sc.) i arkitektur

Kandidater nigerianska eller andra erkända universitet, som har fått den godkända kandidatexamen i arkitektur med åtminstone en andra klassens utmärkelser eller motsvarande. Krav på Graduation

1.Postgraduate examen i arkitektur

För att vara berättigad till tilldelning av PGD en kandidat ska passera alla föreskrivna kurser och har en CGPA av inte mindre än 3,0 på 5-gradig skala. En kandidat måste också uppfylla alla andra villkor som anges av Sektionen för forskarutbildning och senaten, ESUT. ... [-]

Master in Faculty of Agriculture

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

Academic magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik (M.Sc.) Filosofie doktorsexamen (FD) i livsmedelsvetenskap och teknik Magisterexamen i livsmedelsvetenskap FILOSOFI

Filosofin i magisterexamen program i livsmedelsvetenskap och teknik är att ge forskarutbildning inom Food Science and Technology högre National Diploma utexaminerade jordbruk och nyutexaminerade inom jordbruket som annars skulle inte kvalitet för tillträde till maters Utbildningsprogram i Food Science and Technology .

Syfte och mål

Forskardiplomprogrammet i Food Science and Technology riktar sig till:

[-]

Utbildningsfakulteten

Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

Med extas av glädje ,, Jag välkomnar dig till platsen för School of Post Graduate Studies i Enugu State University of Science and Technology (ESUT). [+]

Utbildningsfakulteten Dean hälsning meddelande

Med extas av glädje ,, Jag välkomnar dig till platsen för School of Post Graduate Studies i Enugu State University of Science and Technology (ESUT). Vår vision, mission och värderingar är:

VÅR VISION

Att vara i 21: a århundradet forskarskolan miljö och bli en ledande kandidat institution i Science, Management och Technology.

VÅRT UPPDRAG

Att förutse och svara på de högsta utbildningsbehoven hos våra elever, tillämpa lämplig teknik driven förvaltning, undervisning och forskning, med hjälp av mycket motiverad personal och studerande av alla raser, trosbekännelse och kön, för att skapa högsta kunskapsnivå i forskarutbildning, i samarbete med industriella och utbildnings gränser inom och utanför landet.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Enugu State University of Science and Technology,Agbani
Enugu, NG