Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

LBS är en gemenskap av människor åtagit sig att skapa och överföra förvaltning och näringsliv kunskap baserad på en kristen uppfattning om människan och för ekonomisk verksamhet och relevant till Nigeria och Afrika i stort. Vi strävar efter att vara en världsklass Business School som kommer att ha en betydande inverkan på praktik för förvaltning. För att uppnå detta uppdrag skolan syftar till att:

Ge hög potential yrkesverksamma med en allmän ledarskapsutbildning som betonar yrkesetik och service till samhället genom bruket av ledningen. Har en positiv inverkan på de professionella och etiska normer för företagsledning i Nigeria Gör intellektuella bidrag som: a) stödja praktik för förvaltning; b) bidra till utvecklingen av förvaltnings discipliner; och c) skapa läromedel av hög kvalitet.

Vårt campus Lagos Business School ligger längs Lekki-Epe Expressway, Lagos, i en miljö som kombinerar lugn och estetik för att ge ett gynnsamt mötesplats för lärande och yrkesverksamhet. Utrustad med state-of-the-art faciliteter, avbrottsfri strömförsörjning, gott om parkeringsplatser, moderna storkök och professionell säkerhet, har en inlärningsmiljö skapats som står ut bland liknande institutioner i Afrika och är avgörande för skolans målsättning att leverera förvaltning utbildning av världsklass.

Platser

Lagos

Lagos Business School

Address
Lagos Business School (LBS)
Km 22 Lekki - Epe Expressway Ajah

Lagos, Lagos, Nigeria
Telefon
+234 805 809 7448

Program

Skolan erbjuder också: