Read the Official Description

The Mission Statement vid universitetet är: "att bilda kompetenta och engagerade personal och uppmuntra dem att tjäna med personliga initiativ och socialt ansvar i samhället där de arbetar, vilket bidrar till att bygga ett bättre samhälle i Nigeria och Afrika i stort". Denna dröm sammanfattar syftet med universitetet.

Pan-Atlantic University bidrar till den nationella utvecklingen genom att tillhandahålla utbildningar som är relevanta för behoven i landet. Universitetet är öppen för alla människor oavsett deras nationalitet, ras, kön, religion eller etnisk grupp. De fritidsaktiviteter vid universitetet är en del av en bredare allround formation som ges vid universitetet.

Den objektiv av utbildning i vårt universitet är väl avrundad bildandet av människan. Det är därför en viktig del av varje program är införandet av ett stort antal kurser inom humaniora. Vi söker också genom avsiktlig utformningen av programmen, för att inskärpa och brudgummen entreprenörsandan i våra studenter och deltagare. Universitetet syftar till att vårda personer som är yrkesmässigt kompetent, kreativ och initiativrik, nitisk för det allmännas bästa och kunna göra fria och moraliskt upprätt beslut och som därmed fungerar som positiva agenter för förändring i tjänst till samhället.

Namnet universitet innebär en universell mentalitet: öppenhet för andra personer, idéer, kunskapsområden, kulturer när och fjärran, utan diskriminering.

Universitetet är också en plats som främjar och stimulerar studier och en permanent sökande efter sanningen. Detta innebär på arbetsmarknaden av intelligens, intellektuell ärlighet och lust att lära, i kombination med en önskan att ständigt övervinna sina gränser. Dessutom universitetsstudier kräver en odling av den egna personligheten och utvecklingen av vanor som behövs för professionella och sociala liv.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Pan-Atlantic University

Linjen har utformats som en kombination av akademisk och yrkesutbildning, och är ett direkt svar på de behov som industrin. ... [+]

Linjen har utformats som en kombination av akademisk och yrkesutbildning, och är ett direkt svar på de behov som industrin. Programmet består av tre strömmar: Att skriva för media i en föränderlig värld, Media Enterprise och marknadskommunikation.

Linjen körs i två format: Heltid (12 månader) och Deltid (24 månader)

Förkunskapskrav

Första examen i ett relevant ämne (minst andra klass lägre division). Kandidater med en HND eller motsvarande måste ha en magisterexamen från ett erkänt universitet att ansöka.

Deltid MSc

Ytterligare krav

3 år publicera examen arbetslivserfarenhet helst i ett media och kommunikationsläge

Varaktighet: 24 månader (4 terminer och 3 månader praktik =... [-]

Nigeria Lagos
August 2019
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska