Massey Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Massey Business School är en av Nya Zeelands ledande och största handelshögskolor och rankas i topp 300 globalt. Vi erbjuder världsledande, relevant, flexibel forskningsledande högskoleutbildning som förbereder studenterna för det första jobbet - och därutöver. Som företag kan du få tillgång till vår relevanta och aktuella forskning och tjänster för att hjälpa din organisation att växa.

Vi har en stolt grund för akademisk och administrativ kvalitet, undervisningsekonomiska studier sedan 1972.

Idag är vi en ledande leverantör av högskoleutbildning, forskning och utbildning inom företagsledning och ledning i de över 300 handelshögskolorna världen över. Vår varaktiga popularitet är ett testamente för våra kvalitetsprogram, forskarledd undervisning, flexibla leveranslägen och världsklassfakultet.

Massey Business School Māori namn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har många betydelser: ursprungligen menade det "gammal kunskap", "skatt", "värdefull" eller kan också betyda mer moderna termer som "skola", arv. I detta nya namn reflekterar vi tanken att vi har en skola (kura) där man kan driva (whai) aspekter av verksamheten (pakihi).

Uppdrag

Vi är engagerade i utmärkt och tillgänglig forskning, undervisning och engagemang som kopplar till övning och möjliggör ledarskap, vilket bidrar till en blomstrande, välmående och hållbar framtid för Nya Zeeland och därutöver.

värden

  • Respekt för alla
  • Realvärldens relevans
  • Lärande utan gränser
  • Forskningsledande tänkande

Prisbelönta och internationellt erkända

Våra lärare är nationellt erkända för sina höga prestationer inom undervisning och studentvård. Massey Business School är också internationellt ackrediterad - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) riktar oss till de fem största världskollegierna. Vi rankas i världens 150 största program för våra ekonomi- och redovisningsprogram, och i topp 250 för ekonomi, affärs- och managementprogram (QS rankings 2017).


Massey Business School International Study Awards

För studenter som registrerar sig i Business-program på våra Palmerston North eller Wellington campus. Utmärkelserna är upp till $ 15.000 för grundutbildningsprogram och upp till $ 10.000 för forskarutbildningsprogram.

Ta reda på mer och tillämpa

Platser

Palmerston North

Address
Massey University, Private Bag 11 222
Palmerston North, 4442, New Zealand

4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nya Zeeland

Auckland

Address
Massey University Auckland
Private Bag 102904
North Shore
Auckland 0745

Auckland, Auckland, Nya Zeeland

Wellington

Address
Massey University Wellington
PO Box 756
Wellington 6140
New Zealand

Wellington, Wellington, Nya Zeeland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar