Massey Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Massey Business School är en av Nya Zeelands ledande och största handelshögskolor och rankas i topp 2% globalt. Vi erbjuder världsledande, relevant, flexibel forskningsledande högskoleutbildning som förbereder studenterna för det första jobbet - och vidare . Som företag kan du få tillgång till vår relevanta och aktuella forskning och tjänster för att hjälpa din organisation att växa.

Vi har en stolt grund för akademisk och administrativ kvalitet, undervisningsekonomiska studier sedan 1972.

Idag är vi en ledande leverantör av högskoleutbildning, forskning och utbildning inom företagsledning och ledning i de över 2% av handelshögskolorna världen över. Vår uthålliga popularitet är ett testamente för våra kvalitetsprogram, forskarledd undervisning, flexibla leveranslägen och världsklass fakultet.

Massey Business School Māori namn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har många betydelser: ursprungligen menade det "gammal kunskap", "skatt", "värdefull" eller kan också betyda mer moderna termer som "skola", arv. I detta nya namn reflekterar vi tanken att vi har en skola (kura) där man kan driva (whai) aspekter av verksamheten (pakihi).

Uppdrag

Vi är engagerade i utmärkt och tillgänglig forskning, undervisning och engagemang som kopplar till övning och möjliggör ledarskap, vilket bidrar till en blomstrande, välmående och hållbar framtid för Nya Zeeland och därutöver.

värden

  • Respekt för alla
  • Realvärldens relevans
  • Lärande utan gränser
  • Forskningsledande tänkande

Prisbelönta och internationellt erkända

Våra lärare är nationellt erkända för sina höga prestationer inom undervisning och studentvård. Massey Business School är också internationellt ackrediterad - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) riktar oss till de fem största världskollegierna. Vi rankas i världens 150 största program för våra ekonomi- och redovisningsprogram, och i topp 250 för ekonomi, affärs- och managementprogram (QS rankings 2017).


Massey Business School International Study Awards

För studenter som registrerar sig i Business-program på våra Palmerston North eller Wellington campus. Utmärkelserna är upp till $ 15.000 för grundutbildningsprogram och upp till $ 10.000 för forskarutbildningsprogram.

Ta reda på mer och tillämpa

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of Management

Online Campusstudier Heltid Deltid 18 - 60 månader March 2019 Nya Zeeland Palmerston North Auckland Wellington + 4 fler

Massey University's Master of Management kommer att ge dig ett internationellt perspektiv på företagsledning och affärsverksamhet, bygga på dina kommunikationsförmåga för att lära dig att arbeta med ledning på högre nivå. [+]

Massey University's Master of Management kommer att ge dig ett internationellt perspektiv på företagsledning och affärsverksamhet, bygga på dina kommunikationsförmåga för att lära dig att arbeta med ledning på högre nivå.

Internationellt erkända

Massey's Master of Management är en internationellt erkänd kvalifikation. Du kommer att lära av våra affärsexperter - Massey University är den största och en av de mest respekterade förvaltningsskolorna i Nya Zeeland.

Denna mästare kräver att du har en grundutbildning, men det behöver inte vara på ett företagsämne.

Lär dig av ledande företagsexperter

Massey Business School är ett av landets ledande och största handelshögskolor - det rankas bland de två största skolorna globalt och är AACSB ackrediterat.... [-]


Master of Professional Accounting och Finance

Online Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 år March 2019 Nya Zeeland Auckland Wellington + 3 fler

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen i Nya Zeeland som kombinerar de vitala affärsdisciplinerna för redovisning och finansiering. [+]

Unik

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen i Nya Zeeland som kombinerar de vitala affärsdisciplinerna för redovisning och finansiering.

Befälhavaren av professionell redovisning och finansiering (MPAF) är den enda mästarens kvalifikationer i Nya Zeeland, godkänd av CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University är ett av endast 130 partneruniversiteter runt om i världen för att få ett partnerskapsavtal med CFA

Förhöj din karriär

Befälhavaren av professionell redovisning och ekonomi visar ett åtagande att få de affärsmöjligheter som efterfrågas av potentiella arbetsgivare. Det kommer att bygga på din tidigare studie och / eller praktisk arbetslivserfarenhet för att hjälpa dig att utveckla en utmärkt förståelse för redovisning och finansprinciper och praktiska tillämpningar. Det är den enda mästarens kvalifikation där din studie täcker båda dessa discipliner.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nya Zeeland

Adress, rad 1 Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, Nya Zeeland

Adress, rad 1 Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, Nya Zeeland