Massey Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Massey Business School är en av Nya Zeelands ledande och största handelshögskolor och rankas i topp 2% globalt. Vi erbjuder världsledande, relevant, flexibel, forskarutbildad högskoleutbildning som förbereder studenterna för det första jobbet - och vidare. Som företag kan du få tillgång till vår relevanta och aktuella forskning och tjänster för att hjälpa din organisation att växa.

Vi har en stolt grund för akademisk och administrativ kvalitet, undervisningsekonomiska studier sedan 1972.

Idag är vi en ledande leverantör av högskoleutbildning, forskning och utbildning inom företagsledning och ledning i de över 2% av handelshögskolorna världen över. Vår uthålliga popularitet är testamente för våra kvalitetsprogram, forskarledd undervisning, flexibla leveranslägen och världsklass fakultet.

57551_57452_Keystone-MBS-scholarship002.jpg

Massey Business School Māori namn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har många betydelser: ursprungligen menade det "gammal kunskap", "skatt", "värdefull" eller kan också betyda mer moderna termer som "skola", arv. I detta nya namn reflekterar vi idén att vi har en skola (kura) där man kan driva (whai) aspekter av verksamheten (pakihi).

Mission

Vi är engagerade i utmärkt och tillgänglig forskning, undervisning och engagemang som kopplar till övning och möjliggör ledarskap, vilket bidrar till en blomstrande, välmående och hållbar framtid för Nya Zeeland och därutöver.

Värden

  • Respekt för alla
  • Real-world relevans
  • Lärande utan gränser
  • Forskningsledande tänkande

Prisbelönta och internationellt erkända

Våra lärare är nationellt erkända för sina höga prestationer inom undervisning och studentvård. Massey Business School är också internationellt ackrediterad - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) riktar oss till de fem största världskollegierna. Vi rankas i världens 150 största program för våra ekonomi- och redovisningsprogram och i topp 250 för ekonomi, affärs- och managementprogram (QS rankings 2017).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Professionell Redovisning Och Ekonomi

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 2 - 6 år March 2018 Nya Zeeland Auckland Wellington + 2 fler

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen i Nya Zeeland som kombinerar de vitala affärsdisciplinerna för redovisning och finansiering. [+]

Unik

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen i Nya Zeeland som kombinerar de vitala affärsdisciplinerna för redovisning och finansiering.

Befälhavaren av professionell redovisning och finansiering (MPAF) är den enda mästarens kvalifikationer i Nya Zeeland, godkänd av CFA (Chartered Financial Analysts).

Förhöj din karriär

Befälhavaren av professionell redovisning och ekonomi visar ett åtagande att få de affärsmöjligheter som efterfrågas av potentiella arbetsgivare. Det kommer att bygga på din tidigare studie och / eller praktisk arbetslivserfarenhet för att hjälpa dig att utveckla en utmärkt förståelse för redovisning och finansprinciper och praktiska tillämpningar. Det är den enda mästerkvalificeringen där din studie omfattar båda dessa discipliner.... [-]


Master of Management

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 18 - 60 månader March 2018 Nya Zeeland Palmerston North Auckland Wellington + 3 fler

Massey University Master of Management kommer att ge dig ett internationellt perspektiv på förvaltning och företag, som bygger på din kommunikationsförmåga för att lära sig att arbeta med ledningen på en hög nivå. [+]

Massey University's Master of Management kommer att ge dig ett internationellt perspektiv på företagsledning och affärsverksamhet, bygga på dina kommunikationsförmåga för att lära dig hur man arbetar med ledning på högre nivå.

Internationellt erkänd

Massey Master of Management är en internationellt erkänd examen. Du kommer att lära av våra affärsexperter - Massey University är den största och en av de mest respekterade skolor i Nya Zeeland.

Detta Masters kräver att du har en grundexamen, men det behöver inte vara i ett företag ämne.

Lär av ledande affärsrörelseexperter

Massey Business School är ett av landets ledande och största handelshögskolor - det rankas bland de översta två procenten av handelshögskolor globalt och är AACSB ackrediterat.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Nya Zeeland

Adress, rad 1 Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Nya Zeeland

Adress, rad 1 Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Nya Zeeland