Read the Official Description

Massey Business School är en av Nya Zeelands ledande och största handelshögskolor och rankas i topp 2% globalt. Vi erbjuder världsledande, relevant, flexibel forskningsledande högskoleutbildning som förbereder studenterna för det första jobbet - och vidare . Som företag kan du få tillgång till vår relevanta och aktuella forskning och tjänster för att hjälpa din organisation att växa.

Vi har en stolt grund för akademisk och administrativ kvalitet, undervisningsekonomiska studier sedan 1972.

Idag är vi en ledande leverantör av högskoleutbildning, forskning och utbildning inom företagsledning och ledning i de över 2% av handelshögskolorna världen över. Vår uthålliga popularitet är ett testamente för våra kvalitetsprogram, forskarledd undervisning, flexibla leveranslägen och världsklass fakultet.

Massey Business School Māori namn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har många betydelser: ursprungligen menade det "gammal kunskap", "skatt", "värdefull" eller kan också betyda mer moderna termer som "skola", arv. I detta nya namn reflekterar vi tanken att vi har en skola (kura) där man kan driva (whai) aspekter av verksamheten (pakihi).

Uppdrag

Vi är engagerade i utmärkt och tillgänglig forskning, undervisning och engagemang som kopplar till övning och möjliggör ledarskap, vilket bidrar till en blomstrande, välmående och hållbar framtid för Nya Zeeland och därutöver.

värden

  • Respekt för alla
  • Realvärldens relevans
  • Lärande utan gränser
  • Forskningsledande tänkande

Prisbelönta och internationellt erkända

Våra lärare är nationellt erkända för sina höga prestationer inom undervisning och studentvård. Massey Business School är också internationellt ackrediterad - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) riktar oss till de fem största världskollegierna. Vi rankas i världens 150 största program för våra ekonomi- och redovisningsprogram, och i topp 250 för ekonomi, affärs- och managementprogram (QS rankings 2017).


Massey Business School International Study Awards

För studenter som registrerar sig i Business-program på våra Palmerston North eller Wellington campus. Utmärkelserna är upp till $ 15.000 för grundutbildningsprogram och upp till $ 10.000 för forskarutbildningsprogram.

Ta reda på mer och tillämpa

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Massey Business School

Master of Management är en professionell kvalifikation, som är utformad för att öka din företagskunskap för att hjälpa dig att flytta upp din karriärs hierarki eller göra ... [+]

Ta nästa steg

Master of Management är en professionell kvalifikation, som är utformad för att öka din företagskunskap för att hjälpa dig att flytta upp din karriärs hierarki eller göra karriärbyte.

Förvaltningen innebär att både kunna arbeta självständigt och fatta beslut om ledning, men också kunna arbeta med och direkta grupper av människor. Dessa människor kan vara inom din organisation, eller externa kunder och intressenter. Master of Management studieprogrammet arbetar med dig för att hjälpa till att utveckla dessa färdigheter samt specialistaffärskapacitet i din godkännande av val.

Det är en relevant, modern kvalifikation, med en unik kärna av kurser som fokuserar på de viktigaste affärsfunktionerna för kommunikation, förstå aktuella frågor i näringslivet och på grundvalen av den major du har valt. Detta ger dig en solid kunskapsplattform som bygger på dina specifika intresseområden.... [-]

Nya Zeeland Palmerston North Auckland Wellington
July 2019
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Massey Business School

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildni ... [+]

Unik

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen i Nya Zeeland som kombinerar de vitala affärsdisciplinerna för redovisning och finansiering.

Befälhavaren av professionell redovisning och finansiering (MPAF) är den enda mästarens kvalifikationer i Nya Zeeland, godkänd av CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University är ett av endast 130 partneruniversiteter runt om i världen för att få ett partnerskapsavtal med CFA.

Förhöj din karriär

Befälhavaren av professionell redovisning och ekonomi visar ett åtagande att få de affärsmöjligheter som efterfrågas av potentiella arbetsgivare. Det kommer att bygga på din tidigare studie och / eller praktisk arbetslivserfarenhet för att hjälpa dig att utveckla en utmärkt förståelse för redovisning och finansprinciper och praktiska tillämpningar. Det är den enda mästerkvalificeringen där din studie omfattar båda dessa discipliner.... [-]

Nya Zeeland Palmerston North Auckland
August 2019
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Address
Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nya Zeeland
Address
Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, Nya Zeeland
Address
Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, Nya Zeeland