University of Otago - Wellington Department of Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen från rektor

Tēnā koutou katoa - Jag välkomnar dig varmt till Nya Zeelands första universitet, grundad 1869. University of Otago ger en forskningsinriktad inlärningsmiljö som är oöverträffad med ett välförtjänt rykte för excellens.

Här på Otago får du oöverträffade möjligheter. Du kommer att läras av internationella experter på deras områden; Du kommer att få en världsklass kvalifikation, och du kommer att kunna bidra till banbrytande forskning. Studentupplevelsen vid Otago är exceptionell. Du kommer att gå med i en mångsidig befolkning på drygt 20 000 studenter från Nya Zeeland och mer än 100 nationer runt om i världen. Det är viktigt att du får möjlighet att verkligen definiera dig själv och välja din egen riktning i livet. Tusentals Otago-kandidater bor nu i alla hörn av världen, många bidrar till lag, hälsa, vetenskap, företag och regering. Många av Nya Zeelands mest kända konstnärer, romanförfattare, poeter och ledare fick också sin start på Otago.

På Otago universitet kommer du att ha möjlighet att studera vetenskap, hälsovetenskap, humaniora och handel. De flesta av er kommer att studera på Dunedin campus och bor i en av de 15 välutrustade och vänliga bostadsskolorna, eller i en av de många karaktäristiska lägenheterna i de omgivande gatorna. På din bakdörr hittar du föreläsningsteater utrustade med den senaste tekniken, vårt prisbelönta bibliotek, fantastiska studieutrymmen och fantastiska sportfaciliteter, inklusive en världsklass överbyggd stadion. Dunedin är den enda sanna universitetsstaden i Nya Zeeland och en vibrerande studentgemenskap omger det akademiska navet.

Vi uppmanar starkt eleverna att genomföra forskarutbildning vid Otago; vi har en högre andel av Ph.D. studenter än något annat universitet i Nya Zeeland. Vi har också hälsovetenskapliga campus i Christchurch och Wellington, ett centrum i Auckland och en liten campus för utbildningsskolan i Invercargill. Vi har partneruniversiteter runt om i världen och vi främjar många studentutbyten. Våra forskare samarbetar ofta med experter i andra länder och en stor del av vår forskning kan tas upp i frågor som rör Nya Zeeland och andra delar av världen. Vi jobbar i nära samarbete med Ngāi Tahu, Māori-folket på södra ön och vi har starka band med andra iwi.

Jag är stolt över att leda detta mycket fina universitet. Jag hoppas att du tycker om din erfarenhet här och förstår alla de många möjligheter som erbjuds. de är dina för att ta. Jag är också säker på att du kommer att göra livslånga vänner medan du är här. Efter att du lämnat, med en välförtjänad grad i handen, fortsätter universitetet i Otago och den vackra staden Dunedin att ockupera en speciell plats i ditt liv. Jag önskar er allra bästa.

Professor Harlene Hayne - rektor

Platser

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, Nya Zeeland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: