Victoria University of Wellington, Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Victoria Business School (handelsdepartementet) Är en ledande leverantör av högkvalitativ kunskap och kompetens inom företags- och offentlig sektorrelaterad forskning.

Victoria Business School ligger i centrum av Nya Zeelands blomstrande huvudstad, Wellington. Detta är New Zealands administrativa och finansiella centrum, och många företag har sitt huvudkontor här.

Utmärkta kontakter är på plats med många av företagsledarna, finansinstituten och myndigheter i staden, där vi har utvecklat ömsesidigt fördelaktiga partnerskap.

Victoria Business Schools uppdragsförklaring

Vårt uppdrag driver affärshögskolans arbete och antogs efter samråd med personal, det bredare universitetet och våra många intressenter.

Victoria Business School skapar och delar kunskap om styrning och förvaltning av resurser inom den offentliga och privata sektorn för att utveckla kapacitet och ge våra intressenter ett globalt perspektiv.

Vi arbetar hårt för att upprätthålla de höga krav som vi förväntar oss av våra intressenter och strävar efter att förbli konkurrenskraftiga genom att uppnå och behålla många erkända ackrediteringar, inklusive "Triple Crown" av internationella ackrediteringar för handelshögskolor.

Kunskap och kompetens i våra kommittéer och styrelser

Det finns en rad olika kommittéer och styrelser som styr eller ger insats till Business School. Fakultetsnämnden erbjuder en möjlighet för företagsledare att dela med sig av kunskap och expertis med handelskanalen.

Vår personal är första klassens forskare och lärare

Våra medarbetare är experter inom sitt utvalda område och genom sin omfattande forskning, erfarenhet och samarbete med företagslivet, ger en förstklassig undervisningserfarenhet.

Affärsidé

Victoria Business School skapar och delar kunskap om styrning och förvaltning av resurser inom den offentliga och privata sektorn för att utveckla kapacitet och ge våra intressenter ett globalt perspektiv.

Vision uttalande

Excellens i samband med forskning, undervisning och övning.

Victoria Business School värderingar

Victoria Business School, som en del av Victoria University of Wellington, värderar:

Våra studenter och personal

 • Genom att behålla och skydda akademiska friheten hos våra studenter och personal
 • Genom att erkänna att våra värdefullaste tillgångar är specialistens akademiska och professionella kunskaper och färdigheter och de intellektuella prestationerna hos våra studenter och personal
 • Genom att främja ett samhälle av lärande som involverar alla studenter och personal
 • Genom att tillhandahålla en stödjande miljö som gör det möjligt för elever och personal att utvecklas till sin fulla potential
 • Genom att verka för att alla medlemmar i universitetssamhället behandlas med respekt och oro för sina rättigheter
 • Genom att ge studenter och personal möjlighet att vara inblandade i beslut som påverkar dem.

Mångfald och tvärvetenskapligt stipendium

 • Genom att driva egenkapital i utbildnings- och anställningsmöjligheter
 • Genom att främja forskning, undervisning och stipendium i maoriets språk, kultur och historia
 • Genom att erkänna, stödja och uppmuntra vårt mångkulturella samhälle
 • Genom att erkänna, stödja och uppmuntra tvärvetenskapligt stipendium.

Innovation

Att utveckla framtida undervisnings- och inlärningsmöjligheter i hur vi organiserar och hanterar universitetet genom att vara mottagliga för nya och kreativa idéer.

Excellence

 • Genom att främja högsta kvalitet i undervisning, stipendium och forskning
 • Genom att bädda in kvalitet i allt vi gör.

Integrity

 • Genom att upprätthålla de högsta etiska och professionella standarderna
 • Genom att uppträda på ett öppet, ärligt och konsekvent sätt.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister Av E-förvaltning

Campusstudier Heltid 3 terminer February 2019 Nya Zeeland Wellington

E-regeringen är ett växande område. Eftersom vår värld blir alltmer förenad med IKT behöver regeringar kompetenta proffs som förstår hur man hanterar effekterna av dessa ständigt utvecklade teknologier. [+]

Bättre regering genom teknik

e-förvaltning Är ett växande område. Eftersom vår värld blir alltmer förenad med IKT behöver regeringar kompetenta proffs som förstår hur man hanterar effekterna av dessa ständigt utvecklade teknologier.

Vid Västsons regeringskola kommer du att upptäcka innovativa nya användningsområden för IKT-byggande nya sätt för samhällen att engagera sig med regeringen och använda offentliga tjänster.

Utveckla kunskapen och förmågan att genomföra och hantera stora offentliga IKT-projekt och lära sig hantera förändringar i känsliga regeringsmiljöer - balansera behovet av säkerhet och de önskade resultaten av interna och externa intressenter.... [-]


Magisterexamen Vid Uppsats

Campusstudier Heltid 12 månader November 2018 Nya Zeeland Wellington

Ta din hedersexamen eller doktorsexamen på nästa nivå med en handelsman (MCom). Du kommer att ta en djupgående titt på ett problem genom att slutföra en uppsats, få avancerad kunskap om ditt ämnesområde och grundlig utbildning i självständig forskning. [+]

Ta din hedersexamen eller doktorsexamen till nästa nivå med a Master of Commerce (MCom). Du kommer att ta en djupgående titt på ett problem genom att slutföra en uppsats, få avancerad kunskap om ditt ämnesområde och grundlig utbildning i självständig forskning.

När du är färdig har du de verktyg och möjligheter du behöver för en karriär i näringsliv eller allmän ordning. Du kan också söka doktorsstudier i Nya Zeeland eller utomlands.

Detta 120-poängsprogram tar dig 12 månader för att slutföra heltid, eller en och en halv till två år deltid. Du måste ta minst 90 poäng av forskning. Det innebär att du ska slutföra en uppsats som består av en litteraturbedömning, datainsamling och analys samt dina resultat. En avhandling är vanligtvis 30 000-40 000 ord.... [-]


Magister I Den Allmänna Politiken

Campusstudier Heltid 3 terminer February 2019 Nya Zeeland Wellington

Ge dig själv möjlighet att få en överblick över de senaste offentliga sektorns utveckling och insikter. Du utvecklar dina förmågor, breddar ditt perspektiv, fördjupar din förståelse, utmanar ditt tänkande och ökar din anställbarhet. [+]

Snabba din karriär i politik

Policy beslutsfattare skapar strategisk och operativ politik som gör livet bättre lokalt, nationellt och internationellt.

Ge dig själv möjlighet att få en överblick över de senaste offentliga sektorns utveckling och insikter. Du utvecklar dina förmågor, breddar ditt perspektiv, fördjupar din förståelse, utmanar ditt tänkande och ökar din anställbarhet.

Du studerar på School of Government, Att lära sig hjälpa beslutsfattare att få de bästa resultaten på miljö-, ekonomiska och sociala områden. Ta reda på regeringens maskiner och få färdigheter att designa, utvärdera och införa strategiska och operativa strategier som förbättrar våra liv.... [-]


Magister I Internationell Handel

Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer March 2019 Nya Zeeland Wellington + 1 fler

Dra nytta av denna unika möjlighet för tvärvetenskaplig studie och upptäck den komplexa världen av internationell handel. Utforska handelns roll i samhället ur en rad perspektiv - de internationella rättsreglerna, de ekonomiska rationalerna och de politiska och sociala konsekvenserna. [+]

Få en kanten för framgång i den globala ekonomin

Dra nytta av denna unika möjlighet för tvärvetenskaplig studie och upptäck den komplexa världen av internationell handel. Utforska handelns roll i samhället ur en rad perspektiv - de internationella rättsreglerna, de ekonomiska rationalerna och de politiska och sociala konsekvenserna.

Undersök hur världen är kopplad genom handel och hur det påverkar företag, som producenter och exportörer, överväga dessa problem genom linserna i olika discipliner. Utforska handelns inverkan på inhemska befolkningar, inklusive de historiska och nutida perspektiven av Māori-engagemanget i internationell handel.

Expert personal, internationellt rykte ... [-]

Magister I Offentlig Förvaltning

Campusstudier Heltid 3 terminer February 2019 Nya Zeeland Wellington

Förbättra dina karriärmöjligheter och lära dig att göra organisationerna bättre med doktorandstudier i offentlig förvaltning vid Victoria School of Government. Ta reda på hur man leder människor och gör förändringar hända. [+]

Effektivt ledarskap, bättre ledning, positiv förändring

Förbättra dina karriärmöjligheter och lär dig att göra organisationerna bättre med Forskarutbildning i offentlig förvaltning Vid Vargas regeringskola. Ta reda på hur man leder människor och gör förändringar hända.

Bli en effektiv offentlig chef och bygga din förmåga att påverka den strategiska och operativa inriktningen av offentliga organisationer. Lär dig om styrning och reform av den offentliga sektorn, och hur man hanterar budgetar, ekonomi och organisatorisk kapital.

Få kunskap och färdigheter att utforma och genomföra innovativa och effektiva program och tjänster, inklusive planering, serviceleverans och övervakning och utvärdering.... [-]


Magister I Turism Förvaltning

Campusstudier Heltid 5 terminer March 2019 Nya Zeeland Wellington

Turism spelar en viktig roll i ekonomierna i många länder, inklusive Nya Zeeland. Studera för din magisterexamen i en av världens ledande turistmål. [+]

Industrirelevant lärande

Turism spelar en viktig roll i ekonomierna i många länder, inklusive Nya Zeeland. Studera för din magisterexamen i en av världens ledande turistmål.

Du kommer att öka din förståelse för de komplexa frågorna kring turism samtidigt som du utvecklar dina färdigheter och kompetens inom turismsledning. Förbättra dina forsknings- och analytiska förmågor och förbättra dina kommunikations- och presentationsförmåga. Du kommer att göra dig redo för en utmanande roll i dagens konkurrenskraftiga och ständigt föränderliga resmiljö, överallt i världen.

Du ska studera med Victoria School of Management - En ledande förvaltningsskola i Nya Zeeland med internationellt rykte för högkvalitativt stipendium och starka förbindelser med branschledare inom både den offentliga och privata sektorn, både lokalt och utomlands.... [-]


Mastere Av Handel Med Kurs

Campusstudier Heltid 3 terminer March 2019 Nya Zeeland Wellington

Gör flytten till högre nivå med en grad som kombinerar variationen och strukturen i klassrumsbaserade kurser med möjligheter till forskning. [+]

Gör flytten till högre nivå med en grad som kombinerar variationen och strukturen i klassrumsbaserade kurser med möjligheter till forskning.

Du kommer att kunna utöka din kompetens inom ett av nio ämnen samtidigt som du utnyttjar flexibiliteten att studera kurser inom ett antal handelsdiscipliner.

Du kan också studera en Master of Commerce genom avhandling om du har en handelsekonom med heders eller doktorsexamen i handeln.

Bygg på din kandidatexamen för att förbättra dina karriärmöjligheter inom företag, ledning och regering med avancerad studie på Victoria Business School.

Tillgängliga ämnesområden redovisning economics finans Human Resource Management och Industrial Relations informationssystem internationella affärer ledning marknadsföring internationellt erkännande ... [-]

Master Informationshantering

Campusstudier Heltid 4 terminer March 2019 Nya Zeeland Wellington

Få en värdefull specialkvalificering som bygger på din IT-kunskap och erfarenhet. Victoria MIM är Nya Zeelands främsta mästers kvalifikation utformad för IT-proffs som du som vill flytta till ledande roller. Kurser baseras på avancerad forskning och djupgående fallanalys för att ge dig ny insikt i modern informationshantering. [+]

Förduga din karriär i Wellington eller Auckland

Med det stora utbudet av data och den snabba framväxten av ny teknik i dagens digitala värld är effektiv hantering av informationssystem avgörande för alla framgångsrika organisationer.

Få en värdefull specialkvalificering som bygger på din IT-kunskap och erfarenhet. Victoria MIM är Nya Zeelands främsta mästers kvalifikation utformad för IT-proffs som du som vill flytta till ledande roller. Kurser baseras på avancerad forskning och djupgående fallanalys för att ge dig ny insikt i modern informationshantering.

Dra fördel av MIM: s flexibla inlärningsmöjligheter för att fokusera på dina personliga karriärsträvanden.... [-]


Master Of Applied Finance

Campusstudier Heltid 4 terminer March 2019 Nya Zeeland Wellington

Erbjuds av Ekonomi- och finanshögskolan och skapad i samråd med ackrediterande yrkesorganisationer, är programmet inriktat på tillämpad kunskap så att du får de avgörande branschkunskaper du behöver för att slå marken igång. [+]

Industrirelevant lärande

Fördjupa dina ekonomiska färdigheter och öka din karriär med Victoria: s forskarutbildning i Applied Finance.

Erbjuds av Ekonomi- och finanshögskolan och skapad i samråd med ackrediterande yrkesorganisationer, är programmet inriktat på tillämpad kunskap så att du får de avgörande branschkunskaper du behöver för att slå marken igång.

Finansiering från alla vinklar

Utforska arbetet på kapitalmarknaderna i Nya Zeeland och runt om i världen. Få en djupare förståelse för värdering, finansiering, investment management och bank. Förbättra dina datorkunskaper och förbättra konsten att finansiera modellering.

Lär dig principerna, övningen och verksamheten på de finansiella marknaderna och hanteringen av företag, statliga och finansiella institutioner. Du får de praktiska och operativa färdigheter du behöver för att lyckas i den internationella världen av volatila finansiella marknader.... [-]


Master Of Global Management & Master Of Global Marketing

Campusstudier Heltid 12 månader November 2018 Nya Zeeland Wellington

Ta nästa steg och bli kvalificerad för att möta efterfrågan på ledande och marknadsföring akademiker som har färdigheter att förankra affärsstrategier i ett globalt sammanhang. [+]

Ta nästa steg och bli kvalificerad för att möta efterfrågan på ledande och marknadsföring akademiker som har färdigheter att förankra affärsstrategier i ett globalt sammanhang.

MASTER OF GLOBAL MANAGEMENT MASTER OF GLOBAL MARKETING

Få dina mästare på 12 månader. Två nya forskarutbildningsprogram från Victoria Business School för akademiker av vilken grad som helst.

För mer information och registrera ditt intresse att studera i Trimester 3 2017, kontakta oss.

[-]

Master Of Professional Accounting

Campusstudier Heltid 4 terminer November 2018 Nya Zeeland Wellington

Gör flytten till bokföring eller få den certifiering du behöver för att ta nästa steg i din redovisningskarriär. [+]

Ramp upp din karriär med en erkänd redovisning grad

Gör flytten till bokföring eller få den certifiering du behöver för att ta nästa steg i din redovisningskarriär.

Utveckla förmågan att hantera komplexa redovisnings- och affärsproblem och förtroendet för att ge specialistkunskap.

Du ska bygga upp en förståelse för yrkesutövning, etik och rutiner, och inblick i affärslandskapet i Nya Zeeland och internationellt.

Snabba eller passa in med jobbet

Inrättad för att fylla en global brist på akademiker, hjälper MPA dig att spåra din certifiering. Det är en globalt erkänd kvalifikation du kan slutföra i 16-17 månaders heltidsstudie.

MPA är också perfekt för yrkesverksamma som vill lägga till bokföring till deras CV. Du behöver inte ha studerat redovisning innan och kvällskurser innebär att du kan studera deltid medan du arbetar.... [-]


Master Of Professional Business Analysis

Campusstudier Heltid 12 månader July 2018 Nya Zeeland Wellington

teknik som vill bli affärsanalyser. Programmet Master of Professional Business Analysis (MBusAn) är utvecklat som en del av Wellington ICT Graduate School skapad av Victoria University och dess partners. Programmet är nära kopplat till industrikrav och kurser erbjuds med branschsamarbete. [+]

Master of Professional Business Analysis är för kandidater utanför informationsteknologi som vill bli affärsanalyser.

Programmet Master of Professional Business Analysis (MBusAn) är utvecklat som en del av Wellington ICT Graduate School skapad av Victoria University och dess partners. Programmet är nära kopplat till industrikrav och kurser erbjuds med branschsamarbete.

Examensstruktur

Master of Professional Business Analysis (MBusAn) består av 10 kurser och ett slutligt projekt levererat i tre delar över ett års heltidsstudie, som börjar i juli (Trimester Two) varje år.

Kurser i programmets första del är organiserade kring seminarier där eleverna lär sig om de senaste teoretiska framstegen och tillämpar dessa på ett fall som speglar utmaningarna och komplexiteten i en verklig verksamhet.... [-]


Master Professionell Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 terminer March 2019 Nya Zeeland Wellington

Ta din karriär till nästa nivå med en kvalificering från Victorias Professional Economics-program. Utveckla en ekonomisk verktygslåda som du kan använda för att ta itu med "verkliga" problem. Detta respekterade program kommer att utrusta dig med beslutsfattande färdigheter som bygger på en god förståelse av ekonomiska principer. [+]

Ta din karriär till nästa nivå med en kvalificering från Victorias Professional Economics-program. Utveckla en ekonomisk verktygslåda som du kan använda för att ta itu med "verkliga" problem. Detta respekterade program kommer att utrusta dig med beslutsfattande färdigheter som bygger på en god förståelse av ekonomiska principer.

Ekonomien under mikroskopet

Undersök de invecklade mikroekonomiska och makroekonomiska analyserna. Studera marknadsstrukturer, konsekvenserna av regeringsåtgärder i ekonomin och olika ekonomiska teorier i relation till tillväxt, utveckling och stabilitet. Utforska hur politiken påverkar ekonomiska beslut.

BEGÄRLIG

Det finns en verklig efterfrågan på skickliga professionella ekonomer som kan engagera sig i en rigorös ekonomisk analys. För att fylla detta behov har programmet utvecklats i nära samråd med ledande professionella ekonomer från Government Economics Network, New Zealand Association of Economists, bankekonomer och andra branschexperter.... [-]


Videoklipp

Cherry talks about life at Victoria University of Wellington