Victoria University of Wellington

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bland de bästa

Victoria University of Wellington är nummer ett i Nya Zeeland för forskningskvalitet. Vi har nära förbindelser med landets företag, myndigheter och vetenskapliga forskargrupper. Vi befinner oss i en säker, kompakt, kreativ och blomstrande stad som är idealisk för studentlivet.

Victoria University of Wellington , en av Nya Zeelands äldsta institutioner, har en stark global utsikt och ett internationellt rykte för akademisk excellens. Vi är konsekvent rankade bland de bästa universiteten i världen bland de 2 procent av 18 000 högskolor i 2018 QS World University Rankings.

När du studerar vid Victoria University of Wellington kommer du att drivas till att tänka självständigt och inspireras att lyckas. Du kommer att bygga en stark grund för framgång som kan hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå. Du lär dig av akademiker och forskare i världsklass och dra nytta av våra nära kontakter med Nya Zeelands näringsliv, myndigheter och vetenskapliga forskningssamhällen. Vi erbjuder studenter ett val av mer än 80 program och är rankade i topp 2 procent av världens universitet och inom 17 ämnesområden, vi är bland de bästa 1 procenten. Victoria har totalt fem stjärnor i QS Stars-klassificeringen av spetskompetens och fem stjärnor i var och en av de åtta kategorierna - konst och kultur, disciplinrankning och ackrediteringar, anställbarhet, faciliteter, inkludering, internationalisering, forskning och undervisning.

Vi är här för att stödja dig

Som internationell student får du stöd från ett dedikerat team på campus - Wellington University International - Te Kahupapa - från det ögonblick du ansöker, till din ankomst och under hela dina studier. Studenter kan också komma åt ett brett utbud av universitetstjänster för att hjälpa dig att lyckas med dina studier. Dessa inkluderar ytterligare studiehjälp, ekonomisk planering, stöd till funktionshindrade studenter, konfidentiell rådgivning och råd om hälsa och välbefinnande. Victoria University of Wellington erbjuder studenter möjligheter att gå vidare i sin karriär, från professionella program som fokuserar på praktiska praktikplatser på arbetsplatsen och forskning i verkliga världen, till unika ledarskapsprogram och chansen att studera utomlands i ett annat land som en del av din examen. Det finns för närvarande 26 länder att välja mellan, inklusive Kanada, Mexiko, Danmark och Hong Kong.

Den perfekta studentplatsen

Victoria University of Wellington har tre campus spridda över centrala Wellington, alla nära transport, lokala attraktioner, underhållning och kaféer. På universitetet studerar du i en livlig, kreativ, kompakt och säker stad i en vacker natur. Wellington är perfekt för studentlivet. För att hjälpa dig att bosätta dig i, bli vänner och engagera sig i universitetssamhället uppmuntras studenter att gå med i en av universitetets mer än 100 klubbar och samhällen, som sträcker sig från kulturgrupper till idrottslag.

Hitta din framtid

När du studerar vid Victoria University of Wellington kommer du att bli pressad att tänka självständigt och inspireras för att lyckas. Du bygger en stark grund för framgång som kan hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå. Hitta din framtid med Victoria University of Wellington .

Platser

Wellington

Address
Kelburn campus:
Kelburn

6012 Wellington, Wellington, Nya Zeeland

Wellington

Address
Pipitea campus:
33 Bunny St, Pipitea

6011 Wellington, Wellington, Nya Zeeland

Wellington

Address
Te Aro campus:
139 Vivian Street

6011 Wellington, Wellington, Nya Zeeland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium