International Institute of Management & Technology Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är...

IIMTS är en global institution åtagit sig att tillgodose behoven och ambitioner en kulturellt och internationellt varierat utbud av studenter, genom att ge utmanande akademiska program från många ackrediterade och godkända International universitet. Det har tekniska samarbetet med Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Centralamerika & Azteca University, Mexiko. När du väljer att ta en kurs från någon av universiteten i erbjudandet från IIMTS, kommer du att välja en banbrytande institut.

Tiden på IIMTS kommer att bli en verklig investering i tid och ansträngningar som kommer att skörda nytta för dig nu och hela din professionella och personliga liv.

IIMTS visar dig vägen ...!

IIMTS är rent orienterad i leverans av världsklass utbildning och skicklighet avancemang faciliteter för studenter och yrkesverksamma som trivs i en dag ut och dag in format att förvärva potential att växa framför allt.

IIMTS med det speciellt utformade kurser som tillhandahålls av den berömda och genomförda internationella universitet hjälper dig att snida själv aa nich i dagens konkurrensutsatta miljö.

Kurserna på universiteten är särskilt utformade och detaljerade av experter på området som är lärare vid dessa universitet. Yrkesverksamma som har samlat surt förvärvade kunskaper, också bidra till att formatera kurser som förmedlade till studenterna.

Den rådgivningstjänst på IIMTS kan hjälpa dig att ta bort all förvirring från ditt hjärta och berätta det bästa sättet att komma till ditt mål som har anspelning er för en mycket lång tid!

Öka din nettoförmögenhet på arbetsmarknaden Över 5000 yrkesverksamma har slagit sig ihop med IIMTS och förvärvade Bachelors, Masters och doktorsexamen grader via digitalt läge i ett snabbspår väg genom välrenommerade ackrediterade universitet över hela världen, medan de studerar från bekvämligheten av sina hem.

Dagliga Live Web Classes E-Föreläsningar, kapitel för kapitel E-videor E-böcker och Tryckta böcker Resurslänkar

Upplev extraordinärt stöd från oss, eftersom du fortsätta dina studier när som helst, var som helst från din bärbara dator, surfplatta eller smartphone. Inga mer pendling problem.

Platser

Dubai

Address
AW Rostamani Head Office Building,
Office No 201,Plot No129-322,Deira Dubai,

Dubai, Dubai,

Sharjah

Address
Mth floor, Damas Building (Burj-2000), Near General Post Office, Rolla, Sharjah, United Arab Emirates
Sharjah, Sharjah,

Abu Dhabi

Address
Mth Floor, Al Hamid Building, Behind Jumbo Electronics, Old Passport Road
Near Al Falah Signal, Abu Dhabi,


Abu Dhabi, Abu Dhabi,

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium