Institute Of Business Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

skola

Var väljer IoBM?

Under de senaste fyra åren, IoBM Har klassificerats som ett av de högsta universiteten inom den privata sektorn, både av federalregeringskommissionen och Sindhs provinsregering. Eduniversal har under sina internationella konventioner av dekaner för företagshögskolor tilldelat IoBM 2 Palms som en av de två bästa handelsskolorna i Pakistan sedan 2010. Institutet har varit en aktiv medlem av International Association of Universities (IAU), International Association of University Presidents (IAUP), Association of Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of Commonwealth Universities (ACU) och är också associerad med flera Andra internationella akademiska organisationer.

IoBM Har etablerat kopplingar och tjänade trovärdighet med välrenommerade utländska handelshögskolor och ledande internationella institut, föreningar och organisationer som deltar och bidrar med idéer och insikt i företagsutbildning och forskning.

De program vi erbjuder inkluderar Executive MBA och MBA (Evening) på olika områden, hålls på helgerna med särskild tonvikt på behoven hos upptagna chefer och de som, efter att ha avslutat en karriär, vill gå till en ny. IoBM erbjuder program inom hälso- och sjukhushantering, ekonomi och riskhantering, industriell förvaltning, telekommunikationshantering, miljö och energihantering, utbildningsstyrning, organisationspsykologi, ekonomi och många andra discipliner. IoBM-fakulteten utmärker sig inom sina respektive områden. De vidarebefordrar sin kompetens inom forskning och stipendium till studenter som gör det möjligt för dem att få en förstärkt förståelse för sina respektive discipliner.

Studenterna har tillgång till utmärkta faciliteter och lärande resurser som IoBM investerar kontinuerligt i universitetets infrastruktur: bibliotek, gym, sport, datorutrustning, Wi-Fi-anläggning, videokonferenser, toppmoderna campusbyggnader och subventionerade transportanläggningar. IoBM har fått sitt rykte genom en utmärkt praktik och utbildningsansökan. De stränga akademiska examen gör det möjligt för kandidater att förvärva bredd och djup i sina valda ämnen och därmed gå in i ett brett utbud av karriär. Ett stort antal utexaminerade går i toppskolor i Europa, USA och Kanada.

Forskning är en kärnkompetens hos IoBM. Alla medlemmar i IoBM-samhället är aktivt engagerade i att sprida kunskap och bedriva forskning inom ett brett spektrum av teman. Institutet publicerar kvartalsrapporten, Pakistan Business Review (PBR), som erkänns av Högskoleutbildningen (HEC) som kategori X, och ECONLIT, Journal of Economic Literature, USA. En årligen hållen HEC-finansierad internationell konferens utgör en plattform för presentation av forskning som genomförs vid IoBM. Pakistan Journal of Engineering Technology & Science och Journal of Education & Educational Development publiceras också. IoBM är nu ansluten till PERN2, ett höghastighets dedikerat National Research & Education Network (NREN) för universitet / institut och andra akademiska sektorer i Pakistan.

skola

Platser

Karachi

Institute of Business Management

Address
Korangi Creek
75190 Karachi, Sindh, Pakistan
Telefon
+92 21 111 002 004