Forman Christian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Akademisk excellens och utarbetandet av ledare som förstår värdet av tjänsten har varit utmärkande för utbildning på Forman Christian College sedan 1864. En av de främsta högskolor på subkontinenten, har FCC utmärker sig genom sin enastående akademiker och resultaten av sin fakultet. Det har byggt upp ett rykte för att ge enastående utbildning med innovation och banbrytande arbete i sin läroplan, invandringspolitiken, och stränghet av dess akademiska program.

FCC gröna campus i hjärtat av Lahore erbjuder en trygg och lugn miljö för studenter på alla nivåer. Med sina renoveringsprojekt och nya universitetsbyggnader, studenter dra nytta av den senaste tekniken när den införlivas i läroplanen, och moderna klassrum och laboratorier i att studera.

Studentexamen programmet startade 2005, erbjuder en amerikansk stil, utbildning i världsklass till pakistanier på tuitions som är överkomliga. Nya forskarutbildning började med MBA i 2007, och nu omfattar MPhil och masterutbildning inom specifika områden. FCC: s generösa program och stipendier för förtjänta studenter ekonomiskt stöd gör utbildning av hög kvalitet lätt åtkomliga. FCC är en HEC erkänd, W kategori universitet.

FCC: s fakultet tar ett personligt intresse hos eleverna och har en djup önskan att se eleverna lyckas. Overseas lärare undervisar i mellan, Baccalaureate och MBA-program och erbjuder ett internationellt perspektiv finns på några högskolor eller universitet i Pakistan.

Antagning Forman Christian College erbjuder särskilda utbildningar vid universitetet - studentexamen och Masters - och högskola - Intermediate - nivåer. Alla program stöds av FCC: s 19 akademiska institutioner.

Universitet

Baccalaureate Forskarutbildning Executive Education Kvällsprogram School of Management Center for Public Policy and Governance

Intermediär

Platser

Lahore

Forman Christian College

Address
Forman Christian College
Ferozepur Road

54600 Lahore, Punjab, Pakistan