Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University är en fullfjädrad, ackrediterad, icke-offentlig högskolan som utvecklar sig med en aldrig tidigare skådad dynamik. Universitetets historia kan vara kort, men det är rikt och visar sig vara en oöverträffad historia om framgång. Började nästan från början i år 2000 har institutionen utvecklats i en fantastisk takt. AFMKU började från en idé 1998 som förvandlades till en grundritning av grundarna. I nästa steg, vid ministeriell ackreditering, var institutionen officiellt etablerad (2000) och började fungera i hyrda byggnader på flera platser i Krakow. Vid den tidpunkten omfattade sitt akademiska erbjudande 5 studieringsområden (internationella relationer, familjeundersökningar, marknadsföring, ledning och administration) och bara drygt 1200 studenter inskickades i det första året, vilket i sig var ganska stor prestation - det var den första icke-offentliga högskolan i Polen för att börja med ett så stort erbjudande.

Nu är det ett blomstrande och pulserande akademiskt centrum baserat i den näst största staden i Polen, Krakow, staden som är känd för en exceptionellt rik akademisk tradition som går tillbaka över 600 år. Inom 6 fakulteter erbjuder vi 21 studieområden till nästan 9 000 studenter. Vi har byggt upp vår egen toppmoderna campus, som består av universitetets administration, utmärkta undervisningsmöjligheter, datalaboratorier, cafeteria, affärer, läkarkontor, gym, bibliotek, studentorganisationer, tv-studio, konstgallerier, universitetshotell och Mer. De anmärkningsvärda framsteg som vi har gjort kan tydligt ses i utvecklingen av vårt akademiska erbjudande som ägde rum under denna korta tid sedan etableringen.

Universitetsområdet är ett utmärkt läge med enkel åtkomst från järnvägs- och busstationerna samt en internationell flygplats. Den är baserad i stadens centrum på Vistula-banken några kilometer från det historiska hjärtat av metropolen - turistattraktionen i världsklass, Gamla stan, ligger bara en trettio minuters promenad bort eller tio minuters åktur på en av de frekventa buss eller spårvägsservice. Stormarknader, köpcentrum, biografkomplex ligger inom gångavstånd.

Platser

Kraków

Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1
30-705

Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium