Cracow University of Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cracow University of Economics (CUE) är den största handelshögskolan i Polen, och tredje största universitet i Kraków, En stor polsk akademiskt centrum. De var den första institutionen för högre utbildning i polen att introducera studier i engelska i början av 1990-talet. KÖ akademiker är bland de mest framgångsrika i Polen i matchande sina kunskaper och färdigheter med arbetsgivarens behov. För internationella studenter, vi erbjuder specialutformade program på engelska. Den UNIVERSITET har ett antal internationella kontakter, som lärare och elevbesök utomlands för vetenskapliga ändamål samt utländska praktikplatser och utbildningsprogram är en av universitetets prioriteringar.

I en tid präglad av kunskapssamhället och globaliseringsprocesser, bör modern ekonomi starkt stöd i forskningen för att möta de utmaningar som den internationella marknaden. Vår UNIVERSITET tar ansvar för beredning av både polacker och många utländska studenter att arbeta i den nya globala marknaden. Internationellt samarbete mellan forskare och personer som deltar i industrin är den mest kritiska länken, som är baserad på kunskap som når långt utanför Polens gränser.

fakulteter Cracow University of Economics har fyra fakulteter, som alla har fulla akademiska rättigheter. Dessa fakulteter - fakulteten för ekonomi och internationella relationer, fakulteten för Management, fakulteten för ekonomi och fakulteten Commodity Science - består av många stolar och avdelningar, erbjuder olika studiemöjligheter för studenter och yrkesverksamma och genomföra grundläggande och tillämpad forskning.

Fakta och siffror

Polens största universitet i nationalekonomi, verksam sedan 1925 fyra fakulteter cirka 23 000 studenter olika utbildningar på engelska cirka 200 partners över hela världen medlem av presigious internationella organisationer (dvs. European University Association, nätverket av International Business och ekonomisk skolor etc) ligger i Kraków - ledande akademiska centrum och mycket populärt turistmål

Platser

Kraków

Address
Rakowicka 27
31-510 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen