Cracow University of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cracow University of Technology erbjuder många varianter av studier. Det nuvarande pedagogiska erbjudandet om CUT täcker 25 examenstudier av I och II grad bland 7 fakulteter. På 4 fakulteter finns studier på engelska.


ANSÖK NU!!!


Vi informerar omgående kandidater från utlandet, som ansöker om studierna till andra regler än vad gäller polska medborgare *, är rekryteringsprocessen (Bachelor, Masterprogram - AY 2018/2019) pågående och vi accepterar ansökningar året runt.

* Observera att vi inte utför rekrytering för kandidater som söker studier till de regler som gäller för polska och EU-medborgare.


International Center for Education

Internationella studenter som vill studera vid vår universitet har också möjlighet att studera på polska, efter att ha avslutat ett års förberedande kurs på Internationella utbildningscentrumet. Vi har studenter från hela världen, som studerar vid Cracow University of Technology på polska efter att ha examinerat från ICE.

Det internationella utbildningscentrumet är en mellanfakultet av Cracow University of Technology . Vi har välkomnat internationella studenter och forskare i över 25 år.

Centrumets mål är dubbla - för det första att genomföra stadsstudier och hållbarhetsstudier. - För det andra att tillhandahålla ett års förberedande kurser och korta intensiva övergångskurser för internationella studenter som planerar att börja studera i Polen.

Förberedande och övergångskurser är medel för vilka internationella studenter bättre kan möta de skolastiska kraven för inresa till universitet. Kurser på ICE är särskilt lämpliga för att ge den akademiska bakgrund som krävs för att lyckas i ett grundutbildning eller ett doktorandprogram vid ett universitet i Polen. Vi erbjuder förberedande kurser till examen inom många ämnesområden inom teknik och vetenskap, arkitektur, konst.

Klasser lärs av erfarna föreläsare och forskare. Våra internationella studenter har en mycket bra rekord av personlig och akademisk prestation.

Om du gillar att studera och träffa människor från olika kulturer, är vi säkra på att din tid i International Center of Education kommer att bli givande och roligt.

Vänligen kolla på webbplatsen för ICE för att få reda på något mer: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Platser

Kraków

Address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

31-155 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium