The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design erbjuder topputbildning inom konst- och designutbildning på tre nivåer — Bachelor, Master and Ph.D. Vi är ett statligt universitet, med historien tillbaka till 1946, och vi utbildar studenter på heltid och deltid i fyra fakulteter: fakulteten för målning och skulptur, fakulteten för inre arkitektur och design, fakulteten för keramik och glas och fakulteten av grafik och mediekonst. Vår huvudbyggnad ligger i den historiska delen av Wroclaw och den nya byggnaden - Center of Applied Arts and Innovation - är en toppmodern byggnad med ultramoderna studior och faciliteter.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw har anmärkningsvärda konstnärliga prestationer, och dess professorer och akademiker vinner utmärkelser och hedersnamn på många utställningar och tävlingar i Polen och utomlands.
Under över 70 år av sin existens har akademin i Wroclaw blivit ett viktigt kultur- och opinionscentrum. Det organiserar cykliska tävlingar som främjar en hög kvalitet på konstnärlig kreativitet, t.ex. Teckning Triennial eller Hög temperatur. Den publicerar också kvartalsformat "Format", en av de bästa polska konstmagasinerna, och "Dyskurs", innehållande teoretiska och kritiska texter om konst.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw utvecklar också sina internationella relationer. Det underlättar utbyte av studenter och handledare med mer än 80 partner inom EU Erasmus-programmet och även med icke-europeiska partner på grundval av bilaterala avtal (USA, Japan, Israel, Kanada, Korea). Det finns gemensamma utställningar och workshops organiserad, studenter och professorer deltar i nationella och internationella öppettider och festivaler.

Akademin strävar kontinuerligt efter att bredda sitt didaktiska och konstnärliga erbjudande.

Under läsåret 2019/20 erbjuder vi två program som genomförs på engelska: MFA i Visual Arts studieprogram

MFA in Visual Arts är ett tvåårigt (fyra terminer), tvärvetenskapligt utbildningsprogram, där studenter kan välja som huvudämne, ett av de studierområden vi för närvarande erbjuder. Varje student kommer att kunna utveckla sina kunskaper och konstnärliga färdigheter i sin egen takt, med hjälp av kompetensen hos våra lärare och akademiska kunskapsfaciliteter. Under sommarsemesteret deltar eleverna i en 10-dagars utomhusverkstad. Detta program är gratis för både EU-medborgare och icke-EU-medborgare.

Doktorskolan erbjuder ett 3-årigt (6 terminer) tvärvetenskapligt forskningsprogram, med möjlighet att studera vid en av våra fyra fakulteter. Det riktar sig till kandidater från magisterexamen som visar exceptionell förmåga och betydande konstnärlig prestation. Programmet är gratis för både EU-medborgare och icke-EU-medborgare. Akademin erbjuder ett månatligt stipendium för varje doktorsexamen. student på minst 2000 PLN och högst 5000 PLN per månad.

Dessutom erbjuder vi gratis polska språkhandledning till alla våra internationella studenter.

Ytterligare frågor? Kontakta oss - studyinenglish@asp.wroc.pl

Läs mer om akademin, evenemang och utställningar på vår webbplats eller Facebook-sida.

MFA i Visual Arts-programmet samfinansieras av Europeiska unionen från Europeiska socialfonden under det operativa programmet Knowledge Education Development.

Platser

Wrocław

Address
Plac Polski 3/4
50-156 Wrocław, Nedre Schlesien Voivodeship, Polen

Program

Skolan erbjuder också: