University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan för samhällsvetenskap och humaniora

Vi tror på människor som värde självutveckling och vill göra sina drömmar. De ger oss motivation för ständiga förbättringar så att vi kunde erbjuda utbildning och forskning på högsta nivå. Våra välkvalificerade lärare älskar bredda sina kunskaper och dela det med ungdomar. Vi gör vårt bästa för att ge våra elever med en miljö och resurser att fullgöra sina intellektuell nyfikenhet, utveckla sina talanger och driva sina intressen.

Erbjudande

Över 15 000 elever är inskrivna i tvärvetenskapliga utbildningsprogram. Vi erbjuder heltid och Utåtriktad grund-och forskarutbildning i psykologi, moderna språk, kulturstudier, journalistik och social kommunikation, sociologi, juridik, inre säkerhet, internationella relationer, ledning och design. SWPS är den enda privata universitetet i Polen som har beviljats ​​rätt att utfärda postdoktorala grader i psykologi och kulturstudier och doktorsexamina i psykologi, sociologi, kulturvetenskap och juridik.

Vårt erbjudande innefattar också ett brett utbud av icke-utbildningsprogram som helg utbildningar och talrika utbildningsprogram skräddarsydda. Vi organiserar cykler av vetenskapliga och kulturella evenemang som är öppna för allmänheten. Våra institutionens värderingar avsevärda diskussioner och givande diskussioner, Och det är därför vi värd ofta världs erkända forskare, kända artister och representanter för massmedia. De som vill behärska sitt språk kompetens är mer än välkommen att gå Engelska Preparatory School och polska Preparatory School, De program som ger dem en möjlighet att förbättra sin engelska och polska under tillsyn av högt kvalificerade lärare.

Våra kurser är en kombination av in-class verksamhet och självstudie. Nyförvärvade portioner kunskap kan utövas via universitetets moderna e-learning plattform.

Internationella studier

Våra studenter har möjlighet att vidga sina vyer genom att inte bara härrör kunskap från framstående personer, utan också genom att gå utomlands som en del av utbytesprogram som vi erbjuder. Vi kör utbytesprogram med institutioner i Europa, Turkiet, Asien och Amerika.

I hjärtat av Europa

Polen ligger i Centraleuropa. Det broar väst med öst och nord med syd och det kan lätt nås från alla delar av världen.

Vår huvudsakliga Campus ligger i Warszawa, kommersiella och akademiska centrum i landet och regionen. Det är en extremt levande och snabbt växande stad. Det ger obegränsade möjligheter att studera, arbeta och njuta av livet. Det är också den mest mångkulturella staden i regionen.

Gör ett medvetet beslut och gäller SWPS idag! Vi väntar på dig!

Platser

warszawa

Address
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium