WSB University in Gdansk

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

WSB University in Gdansk bryr sig om sina studenter. Den korrekta infrastrukturen påverkar positivt studiet om att studera. Vi har förberett för dig moderna lärande labs med högklassig utrustning och programvara och utrymme för lärande och avkoppling. Dessutom är byggnaderna handikappvänliga. Det är rent nöje att studera på ett sådant ställe.

Vänliga platser

Följande anläggningar är till din tjänst inom byggnaderna:

  • Ett rättssal: skräddarsydd för juridikfakulteter, en särskild rättssal förbereddes för att utöva rättegångsförfaranden där relevanta simuleringskurser äger rum.
  • Fotolabb - Universitetets egna lab används av studenter i grafisk design och multimedia för att träna sina praktiska färdigheter. Labbet är utrustat med professionell belysning, kameror, utbytbara bakgrunder för fotografering och en filmkamera.
  • Tyst och vokal arbetsrum: Det finns två rum i biblioteket som kan bokas av studenter för att ge dem plats för arbete i grupper över ett projekt, till exempel samtidigt som de kan använda bibliotekets resurser.
  • Studentzoner - fyra rum inredda med bekväma soffor, bord, kaffebryggare och en TV-apparat. Rummen ger utrymme att vila eller att lära sig i raster mellan klasserna.
  • Gröna områden med bänkar, hängmattor, trähus, platser att lära sig, koppla av, äta, prata och umgås.

Praktiken är vår prioritet

WSB University in Gdansk är en skola som i stor utsträckning tillhandahåller praktiska klasser. Detta är en av våra särdrag. Som de enda i regionen tillhandahåller vi klasser i ett dubbelsystem vilket innebär att cirka 50% av ämnena i en viss specialitet vid deltidstudier avser klasser som genomförs hos vår affärspartners lokaler. På grund av detta får våra studenter praktisk kunskap och färdigheter som de kommer att kunna använda i sin yrkesmässiga karriär i framtiden. Klasser utförs av lärare-utövare där teorin konfronteras med verkliga fall. Studenter kan också få svar på att absorbera frågor som rör praktiska aspekter av yrket de studerar.

WSB hjälper också till att initiera en professionell karriär. Varje år erbjuder Karriärkontoret över 1000 yrkesutbildning, praktik och arbetserbjudande i företag med olika aktivitetsprofiler. Därför kan studenterna praktiskt utnyttja den kunskap som förvärvats under sina studier och tjäna lite extra inkomst.

International Relations Department

International Relations Department vid WSB University in Gdansk är mycket aktiv inte bara i det dagliga förvärvet av utländska studenter utan också för att hjälpa dem i anpassningsprocessen i skolan. Institutionen organiserar språkkurser för utlänningar, anpassningsdagar, kulturverkstäder och hjälp med att hitta boende.

Eftersom det finns olika medborgare som arbetar i avdelningen, inklusive nepalesiska, ukrainare och polakker, kan vi förstå våra utländska studenter och erbjuda dem tjänster de behöver.

STUDIERA MINDRE OCH GÄLLER FÖR VÅRA KO FINANSIERADE STUDIERNA!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Platser

Gdańsk

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium