Warsaw School of Photography & Graphic Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VARFÖR studera hos oss?

  • Lunds: Professorer från Warszawa Academy of Fine Arts, The National Film School i Łódź, och Poznan University of Arts. Internationellt kända konstnärer. Mycket kompetenta.
  • Kandidatexamen: Gäller i 47 länder, däribland EU - PROGRAM: Omfattande professionell och konstnärlig utbildning. Stort antal kurser och handledning system. Teori, praktik och studiebesök.
  • MILJÖ: En mycket vänlig och varm atmosfär. Små klasser. Individuell vård av våra studenter.

LOGI

FLATS

Flats: privata eller delade. Det finns många lägenheter för uthyrning finns i Warszawa. Priset på hyran beror på hur långt den platta ligger från centrum av Warszawa, på antal rum, yta, standarder och om du vill bo själv eller dela lägenhet med en eller flera personer. Låt oss veta ditt val och din budget för hyran.

Vi kommer att skicka dig de nödvändiga kontakter med ägarna och kontrollera lägenheten.

För din orientering här är några typiska månadshyror för bostäder: - 400 Euro för en studio.

  • 500 euro för en två rum lägenhet.
  • 650 Euro för en trerummare.
  • Ytterligare kostnader: verktyg.

Levnadskostnader i WARSZAWA

Att bo i Warszawa är billigare än i västeuropeiska städer.

Levnadskostnaderna beror på individuella behov och livsstil.

Ca 600 till 800 Euro per månad behövs för att täcka kostnaderna för boende, transport och mat. Om du bor mycket blygsamt, kan du klara dig med 500 euro per månad.

UPPEHÅLLSTILLSTÅND

Alla internationella studenter som bor i Polen längre än tre månader krävs för att få ett tillfälligt uppehållstillstånd. Tillståndet utfärdas för en period av en elevs vistelse i Polen upp till tre år. Bevis på tillståndet är en tillfällig uppehållskort (Karta pobytu czasowego) som är ett identitetskort för utlänningar i Polen. Tillsammans med ett pass, gör det passerar gränserna så ofta du vill utan visum. Vi hjälper dig att få uppehållstillstånd.

HÄLSOFÖRSÄKRING

Sjukförsäkringen är obligatorisk för alla elever under hela vistelsen i Polen. Internationella studenter rekommenderas att köpa ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring i sina hemländer. EU / Efta-medborgare bör få ett europeiskt sjukförsäkringskort som gäller under sin vistelse i Polen.

Utanför EU / EFTA-medborgare kan teckna sjukförsäkring med den polska nationella sjukkassan (Narodowy Fundusz Zdrowia) eller med en av de privata kliniker i Warszawa.

LIV I WARSZAWA

Warszawa är en spännande och blomstrande europeisk huvudstad med över 1,7 miljoner invånare. Det ligger på floden Wisła mellan Östersjön och Tatrabergen. Det finns cirka 300.000 högskolestuderande i Warszawa och bland dem flera tusen utlänningar. Många unga polacker talar engelska och är till stor hjälp för utlänningar. De genererar en atmosfär av öppenhet, värme och vänlighet.

Warszawa är en dynamisk stad i Centraleuropa erbjuder ett livligt kulturliv och konstscenen. De viktiga kulturhuvudstäder Berlin, Wien, Prag, Budapest och Vilnius ligger inom 550 km. Warszawa är lätt åtkomligt.

Platser

warszawa

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen
Telefon
+48 22 621 21 98

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium