Warsaw University of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det är vår stora nöjet att välkomna dig till Warsaw University of Technology (WUT) - ett tekniskt forskningsuniversitet med traditioner inom utbildning anor 19thcentury. Det är en framåttänkande institution där utbildning av hög kvalitet möter världsledande forskning och innovation.

Våra prioriteringar är flerskiktade utbildningar stöds av en avancerad vetenskaplig forskning. Moderna utbildningar och ett omfattande utbud av vetenskaps- och forskningsarbeten, inklusive partnerskap med många universitet, forskningsinstitut och högteknologiska industrier, gör våra studenter noggrant förberedda för den globala arbetsmarknaden. Som svar på marknadens krav, erbjuder vi ett spännande utbud av professionella och tekniska program som förbereder eleverna för deras framtida karriärer. Wut myndigheter och hela akademiska personalen gör sitt bästa för att bekanta thestudents med up-to-date kunskaper och färdigheter som är användbara i dagens värld.

WUT erbjuder program på B.Sc., M.Sc. och Ph.D. nivåer i varje teknikområde - från väg- och arkitektur till optoelektronik, material, nanoteknik, bioteknik och biomedicinsk teknik. Vi också providecomplementary program till tekniska studier och erbjuder program i ekonomi, samhällsvetenskap, ledning, administration och affärs.

Våra främsta mål är att utbilda ansvariga proffs, åtagit sig att värdena för samhällslivet, och att bidra till utvecklingen av forskning och innovation, som är drivkrafterna bakom utvecklingen i samhället i 21stCentury.

Vi är glada och stolta över att många internationella studenter från alla delar av världen chooseour universitet. Medan du studerar på WUT, är det också möjligt att genomföra en del av utbildningen utomlands ansluta en partnerinstitution för en eller två terminer. Vårt universitet deltar aktivt i olika europeiska utbildningsprogram: Erasmus +, Erasmus Mundus, Aten och många andra. Det är vår ambition att bli en seriös partner för att skapa det europeiska högre utbildningsområde. Därför lägger vi stor vikt vid att stärka de internationella kunskapsutbyte relationer och stimulera förståelse, tolerans och respekt för olika idéer och kulturer.

WUT i siffror:

20 fakulteter Internationella Handelshögskolan 36 ämnesområden 36859 studenter (inklusive 1248 doktorander) 2148 akademiska personal 2619 anställda i administration, bibliotek, centrala institutioner och workshops

Platser

warszawa

Warsaw University of Technology

Address
Politechniki Sq. 1
00-661 warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen
Telefon
+48 22 234 72 11

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium