Católica-Lisbon - Graduate School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundat för mer än 40 år sedan är Católica-Lissabon en ledande School of Economics and Management i Portugal. Beläget i hjärtat av Lissabon har Católica-Lissabon ett långvarigt rykte för innovativ undervisning och rigorös akademisk forskning. Skolan är starkt engagerad i intellektuell rigoritet, kritiskt tänkande och akademisk expertis.

Católica-Lissabon har också enastående anslutningar till företagsvärlden och ett högt företagens engagemang i skolan. Många studenter från Católica-Lissabon innehar verkställande direktörer eller sitter i styrelser. Våra alumners resultat indikerar att vårt uppdrag att utveckla enastående kandidater för högkarriär inom ekonomi och ekonomi uppfylls.

Católica-Lissabon har utvecklat en internationell profil under de senaste åren genom att rekrytera fakultetspersonal från de bästa amerikanska och europeiska skolorna. För närvarande är mer än en tredjedel av våra professorer utanför Portugal, med 17 olika nationaliteter representerade, och 85% har en internationell doktorsexamen. Dessutom väljer ett stort antal utländska studenter att studera på Católica-Lissabon och våra studenter har möjlighet att studera utomlands på grund av ett stort antal utbytesavtal som har upprättats med internationella toppskolor.

128295_CATOLICALISBONschoolphoto.jpg

Católica-Lissabon var den första portugisiska handelsskolan som ackrediterades av AACSB, EQUIS och AMBA och en av de mycket få skolorna i världen som innehöll den berömda Triple Crown-ackrediteringen. Detta erkännande av de tre huvudsakliga ackrediteringsorganen för ledarutbildning representerar det internationella erkännandet av våra programnas akademiska kompetens och säkerställer att de uppfyller de mest krävande internationella standarderna.

Católica-Lissabon var den första portugisiska skolan som rankades bland de bästa europeiska handelshögskolorna enligt Financial Times. Católica-Lissabon är konsekvent rankad som nummer ett Business School i Portugal. Dessutom har Católica-Lissabon utsetts till det första CFA® University Affiliation-programmet i Portugal av CFA® Institute, den globala sammanslutningen av investerare som belönar den prestigefyllda CFA®-beteckningen. Våra innovativa MSc-program inom management, ekonomi och ekonomi ger dig en fast grund i principer och praxis, lär dig nya färdigheter och koncept berika ditt tänkande och starta din karriär i den moderna affärsvärlden.

MSc-program från Católica-Lissabon är designade för nyutbildade med begränsad yrkeserfarenhet, som vill fördjupa sig inom ett specifikt område och lansera sin karriär inom ett utvalt område. Kandidaterna bör ha mindre än 2 års yrkeserfarenhet som erhållits efter grundutbildningen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till campus.

Platser

lissabon

Address
Palma de Cima, 1649-023 Lisboa, Portugal
lissabon, lissabon, Portugal

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar