Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Agrarian School of Viseu (Esau), Inrättades officiellt i December 19, 1994 (dekret nr 304/94), är det en av de organisatoriska enheterna i Polytechnic Institute of Viseu, integrera nätverk av högsta portugisiska offentlig utbildning i nivå med yrkeshögskoleutbildningen. Så det fortsatte traditionen, eftersom Viseu staden hade förmånen att vara en pionjär inom jordbruksutbildning i Portugal genom att skapa jordbruks Training School of Viseu, genom dekret av December 16, 1852.

Den Esau vill förmedla och sprida kunskap i syfte att utbilda studenter med hög kompetens inom områdena jordbruk vetenskaper, livsmedels- och veterinär; främja tillämpad forskning och dess spridning, kulturella, vetenskapliga och tekniska utbytet med liknande nationella och internationella institutioner och förhållandet med näringslivet i syfte att bidra till utvecklingen av regionen och landet.

Således målen för Esav bygger på tre aspekter: - Kvalitet utbildning, genom överföring av teknisk och vetenskaplig kunskap ständigt uppdaterad och korrekt, med fokus på användningen av nyckelteknik för att utbilda studenter inom jordbruksproduktionen och zooteknisk, ekologi och landskapsplanering, skogsbruk, Biosystems, livsmedelsindustrin och även veterinär omvårdnad.

  • Anläggning av broar med samhället genom tekniskt och vetenskapligt stöd, projekt, tjänster, konsultföretag, institutionella organisationer både regionalt, nationellt och internationellt. Således, att kunna lämna information, överföra kunskap, mobilisera stöd och testamenten, fakta utan tvekan grundläggande för integrationen av skolan i mitten. Kvaliteten på utbildningsministern, sporrade av framgången med tillämpningen av principerna i Bolognadeklarationen, visar tydligt detta faktum.
  • Utveckling av forskning, försöksverksamhet och spridning av kunskap inom lantbruksuniversitet, livsmedels- och veterinär, vilket gör att utvecklingen av deras produktionssektorer. Dessa verksamheter effektiviseras av fakulteten alltmer kvalificerade och är permanent åtagit sig att bidra till den pedagogiska framgången för studenter, är bevis för detta den höga andelen läkare.

Den Esau ligger i ett utmärkt område i staden Viseu, i Quinta da Alagoa, med cirka 23 hektar. Besitter många kulturer, med fokus på vingården, fruktträdgård och olivlund. Räkna även med animalieproduktion strukturer av får, getter, nötkreatur, fjäderfä och kaniner, samt en veterinär Nursing Center och laboratorier med teknik som möjliggör förvärv av färdigheter i olika tekniska och vetenskapliga områden.

Med sikte på en särskild utbildning för full integration i arbetslivet av sina elever, Esau ha en kropp av personal, lärare och övrig personal, kvalificerad och motiverad. De bidrar till framgång för Esav också sina studenter med deras vilja, tillgänglighet och arbetsförmåga ger utmärkt samarbete vid överföring och kompetensutveckling.

Platser

Viseu

Escola Superior Agrária de Viseu - IPV

Address
Quinta da Alagoa - Estrada de Nelas, Ranhados

3500 - 606 Viseu, Viseu District, Portugal
Telefon
+351 232 446 600

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium