Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Institutionen för Viseu Education (ESEV) Det var den första organiska enheten av en Polytechnic Institute att tas i drift i Portugal. År 1983 började det första lärarutbildningen i fd School of Primary Teaching. Fortfarande arbetar i denna symboliska byggnad i staden Viseu, den ESEV integrerar alla fem organisatoriska enheter som är Polytechnic Institute of Viseu (IPV), förutsatt att deras kallelse i vetenskapliga, kulturella, konstnärliga och tekniska kvalificerad personal, en gemensam med tillhandahållande av samhällstjänster, forskning och stärka nätverk av partnerskap med projekt och aktiviteter av gemensamt intresse regionala, nationella och internationella utvecklings.

Den ESEV har utvecklat och anpassas efter de utmaningar som nya sammanhang och utbildning paradigm inom den högre utbildningen. Anpassad till Bolognaprocessen och diversifierat sin verksamhet i enlighet med samhällets behov. Dess utbildnings erbjudande inkluderar 8 utbildningar (1 cykel) och 11 masterkurser (2 cykel), när det gäller lärarutbildningen, matris grundare av ESEV, men också när det gäller social utbildning, miljöfostran, konstnärlig nöjes- och kulturliv idrott och fysisk aktivitet, konst och multimedia, media och reklam och PR.

Den ESEV har aktivt medverkat i fortbildning lärare i området av professionalism i samordning service på regional nivå, flera lärarutbildnings projekt som inletts av ministeriet för utbildning och organisera olika utbildningar inte kvalitet pjäser. De ESEV etablerade protokoll med flera institutioner inom sina områden inflytande, skolkluster, kamrar och församlingsråden, kulturinstitutioner, tidningar och lokala radiostationer, för att säkerställa utbildningsplatser för sina elever och för att främja genomförandet av partnerskap och projekt som bidrar till en hållbar utveckling i regionen där ESEV faller. Internationellt samarbete och rörlighet för studenter, personal och lärare tar upp också som avgörande faktorer för kvaliteten på undervisningen och inlärningen.

Den ESEV värderar främjande av forskning och utbildning av sin fakultet. Många av lärarna hör till forskar forskningscenter i utbildning, medicinska metoder och Polytechnic Institute of Viseu, avgörande för det samordnade undersökning av fordran med bildandet av domäner som erbjuds av ESEV.

Platser

Viseu

Escola Superior de Educação de Viseu - IPV

Address
R. Dr. Maximiano Aragão
3504-501 Viseu, Viseu District, Portugal
Telefon
+351 232 419 000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium