IMF Business School Portugal

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Värden som gör skillnad

IMF Business School Group är en företagsgrupp dedikerad till bildandet av företag och privatpersoner, med ett starkt engagemang för kvalitet och service. Vi bidrar till personlig och professionell utveckling, med ett bra resultat i specialisering Professionals.

IMF Portugal är ett handelsföretag av portugisisk rätt in i IMF Business School Group och dess verksamhet riktar sig till de portugisiska talande länder. IMF Portugal har till syfte att vid representationsverksamhet, spridning, främjande och marknadsföring i Portugal och andra portugisisktalande länder, kurser institutioner som distansutbildning (e-learning), universitet, högskolor och skolor, är inhemska och utländska.

Institutionerna vi representerar, och som vi har partnerskap utgör en referens i sina respektive kompetensområden, undervisning e-learning referens som kan ge konkurrens skillnaden i uppsättningen av förvärvade kunskaper och en kritisk framgångsfaktor, särskilt i dagens starkt konkurrensutsatt miljö och krävande.

Vi är en koncern i ständig utbyggnad

Sedan starten målet med IMF Business School har diversifiera, år efter år, som svar på ett växande antal mycket nöjda kunder.

Det prisvärda av vår utbildning erbjudande gör oss ledande inom branschen.

För närvarande redan utbildat mer än 90.000 studenter och samarbetat med över 5000 företag, några av de viktigaste i Spanien.

våra värderingar

Utsikt

Vår vision är att bli en internationell referens i e-learning yrkesverksamma inom olika teknikområden.

Mission

Vi vill växa med dig. Målet är att säkerställa en hög nivå av kundtillfredsställelse tack vare en personlig uppmärksamhet och engagemang och kompetens servicekvalitet i. Detta mål förutsätter en kontinuerlig förbättring av den tekniska och materiella resurser och maximal engagemang från alla medarbetare för utbildning i IMF är en annorlunda och unik upplevelse.

Värden

  • Tillgängliggöra högre utbildning, tillhandahålla högkvalitativ utbildning till konkurrenskraftiga priser.
  • Att investera i ny teknik för att ge värde till utbildning.
  • fysisk närhet av studenten genom vår nationella och internationella nätverk av kontor och Associated Centers.
  • System personlig akademisk handledning. lärarlag utomordentligt motiverad och alltid tillgänglig.
  • internt engagemang för vårt team, inrättande av en politik som tillåter personlig utveckling som bygger på förtroende, flexibilitet och autoexigência.

Varför utbildning i IMF?

Varför IMFackrediteringar

Platser

lissabon

Address
Rua Domingos Sequeira, 27
5ºAndar Esc. D,

1350-119 lissabon, lissabon, Portugal

Portugal online

Address
Portugal online, Portugal