Polytechnic Institute Of Bragança

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Polytechnic Institute of Bragança (IPB) är en portugisisk högre utbildning Public Institution med 7000 grund- och masterstudenter, som omfattar ett stort område av kunskap och teknik, inbegripet jordbruksvetenskap, konst och sport, utbildning och lärarutbildning, informatik och teknik, administration och förvaltning, hälsa, kommunikation och turism.

IPB tillhör det europeiska nätverket för yrkeshögskolor (UASnet) som huvudmål innefattar att överföra yrkeskunskaper och integration av tillämpad forskning i deras professionella och teknisk utbildning uppdrag. IPB har också ett internationaliseringsprogram med allmänt erkända framgångar, inklusive den årliga rörligheten på mer än 900 inresande och utresande studenter och 200 lärare anställda, som ett resultat av samarbete med flera högskolor från hela världen. Numera IPB är en mångkulturell institution, där 13% av studenterna är internationella studenter.

Under 2011 har Europeiska kommissionen tilldelade ECTS Label till IPB, erkänner kvaliteten på den information som ges i form av utbildningsprogrammen som erbjuds och förvaltning av studentrörligheten inom det europeiska området för högre utbildning. Under 2013 har IPB fått också DS Label. Syftet med Diploma Supplement (DS) är att ge tillräckliga oberoende uppgifter för att förbättra den internationella öppenhet och rättvisa akademiskt och yrkesmässigt erkännande av kvalifikationer.

Förutom de akademiska program som lärs ut i det portugisiska språket, IPB erbjuder kandidat- och masterprogram fullt föreläste på engelska samt portugisiska språket och kulturkurser för utländska studenter.

Platser

Bragança

Instituto Politécnico de Bragança

Address
International Relations Office
Instituto Politécnico de Bragança
Campus de Santa Apolónia

5300-253 Bragança, Bragança District, Portugal
Telefon
(+351) 273 330 690

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium