Polytechnic of Leiria

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fördjupning i Leiria

Visste du att studenter från över 70 olika länder har valt Polytechnic of Leiria som första studiealternativ? Lär dig varför Portugal är det perfekta resmålet och varför studera på Polytechnic of Leiria kan vara en verklig förändring i livet.

Leiria är din destination. Mitt i allt har du massor av aktiviteter att uppleva i närheten. Bästa surfstranden, cykla på Atlantic Road, den största i landet med 62 km lång vandring, besöka förtrollade historiska byar ... engagera dig i en ny livsstil, i ett nytt landskap.

Leiria är en kombination mellan förflutna och framtid. Säkerhet, en hög livskvalitet och mångkulturell miljö. Leiria är en livlig universitetsstad, inte bara för att studera, utan också att leva i! Två av de vackraste portugisiska monumenten, Batalha-klostret och Alcobaça-klostret, som klassificeras av UNESCO som världsarv, ligger i regionen.

I kurvorna i Lis River finns dolda fritidsplatser som parker och kaféer att sitta och koppla av. Gå med tiden till den historiska stadskärnan, för att delta i boisterous kaféer, barer och överväga underbar utsikt över terrassen. På kvällen gå ut ur lådan och blanda dig med andra lokala och internationella studenter på det unika Rodrigues Lobo-torget.

Om Polytechnic of Leiria

Leiria är också en lärande stad med ett förstklassigt utbildningsinstitut: Polytechnic of Leiria . Dessutom har Polytechnic of Leiria stipendium för internationella studenter.

Det bor cirka 11 500 studenter som bor i staden som deltar i Polytechnic of Leiria huvudkontor och tre av dess skolor: School of Education and Social Sciences, School of Technology and Management. Studenter från över 70 olika länder har valt Polytechnic of Leiria som sin studiedestination, och valde därmed både en utmärkt utbildning och en livsförändrande upplevelse för sig själva.

The Polytechnic of Leiria är en högskoleutbildning som erbjuder program på grund- och magisternivå. Polytechnic of Leiria designad för dagens studenter och erbjuder studieanläggningar från det tjugoförsta århundradet: fem campus i fyra olika städer som erbjuder exceptionella inlärningsanläggningar, mer än 130 högteknologiska laboratorier utrustade med den senaste tekniken, en innovativ undervisningsmetod och ett vänligt, nära atmosfär. Särskilt nämna de som älskar bilar eftersom Polytechnic of Leiria har landets bästa tekniska fordonslaboratorium. Polytechnic of Leiria har partnerskap med flera företag, som Cisco, Phoenix Contact, Oracle och Siemens. Dessa varumärken och mer har beslutat att genomföra akademier vid Polytechnic of Leiria , som kan lägga grunden för att du ska lyckas i din karriär. Detta innebär också praktik, där eleverna kan spendera tid på att arbeta och lära sig i en affärsmiljö.

Regionen är rik på plast, keramik och glas, formar, teknik, fiske, turism, mat och bioteknikindustri. Med detta entreprenörskap erbjuder Leiria stora möjligheter till studenter och forskare. Regionen har i allmänhet en hög anställningsbarhet.

I Polytechnic of Leiria du välja mellan flera områden: från näringsliv, konst, utbildning, turism, hälsa, idrott eller samhällsvetenskap. Polytechnic of Leiria har förstklassiga faciliteter, ett nära och engagerat team för att hjälpa studenter att bosätta sig i ett nytt liv hemifrån.

Fem skolor, i fyra magnifika städer, inte bara för att studera men att leva och älska.

Framtida karriärmöjligheter

Polytechnic of Leiria är stolt över att ha branschpartnerskap: Många av våra kurser har partnerskap med ledande företag som lägger grunden för att du ska överstiga. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens är bara några av de stora varumärkena som har bestämt sig för att genomföra akademier hos vår institution.

Vi befinner oss också i en region med stor ekonomisk dynamik: Hög anställningsbarhet i en region rik på plast, keramik och glas, mögel, teknik, fiske, turism, mat och bioteknikindustri.

Polytechnic of Leiria har också en IT-plattform som syftar till att främja användbarheten hos sina studenter.

Engelska språkstöd

Den engelska undervisade masterkursen kräver att eleverna ska visa kunskaper på engelska.

Faciliteter och supportarrangemang

Polytechnic of Leiria har bra faciliteter och supportarrangemang för att hjälpa studenter att bosätta sig i ett nytt liv hemifrån.

Tjugoförsta århundrads studieutrymmen: fem campi som erbjuder exceptionella inlärningsfaciliteter. Mer än 130 högteknologiska laboratorier utrustade med den senaste tekniken.

Innovativ undervisning: Vi har investerat i avancerade studentutrymmen och i den senaste tekniken som finns tillgängliga, och försöker att våra kurser kommer till liv. ESTM School-Hotel och vår Online Learning Unit är bara två av dem.

IKT-tjänster: Gratis WI-FI på alla campus, bostadshus, kantiner och andra Polytechnic of Leiria utrymmen.

Medicinska tjänster: Polytechnic of Leiria ger de förutsättningar som säkerställer ditt välbefinnande fysiskt och psykiskt. Därför erbjuder vi lägre kostnader, stöd inom specifika områden som diagnos och förebyggande samt psykopedagogisk rådgivning.

Idrottsanläggningar: Polytechnic of Leiria ger eleverna möjlighet att träna ett brett utbud av sport genom sportssektorn av Student Support Services.

Kantiner: Polytechnic of Leiria erbjuder ett antal mataggregat genom sina Student Support Services. Alternativen varierar: fem kantiner, nio barer, två restauranger och en snackbar. Eleverna har tillgång till måltider till ett mycket överkomligt pris. I kantiner erbjuds kompletta måltider till sociala priser (den kompletta måltiden inkluderar: soppa, huvudrätt, sallad, bröd, frukt eller efterrätt och juice) och i staplarna finns menyer med subventionerade priser. Det finns en permanent önskan att diversifiera måltider, försöka försäkra balanserade dietmenyer och förbättra nivån på studenttillfredsställelse.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Platser

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Address
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Leiria District, Portugal
Telefon
+351 244 830 010

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium