Läs den officiella beskrivningen

Den ISCSP främjar bildandet av sina elever inom områdena social och statsvetenskap, erbjuder forskarutbildning (examen) och forskarutbildning, andra och tredje nivån, vilket motsvarar graden av Master och PhD. I undervisningen matris inkluderar de vetenskapliga områdena sociologi, offentlig förvaltning och offentlig politik, statsvetenskap, internationella relationer, socialpolitik, antropologi och social kommunikation.

Nära samarbete med undervisning, ISCSP främjar vetenskaplig forskning genom sina forskningscentra erkänts av Stiftelsen för vetenskap och teknik (FCT) - Centrum för administration och offentlig politik (CAPP) och östra Institute (IO) och andra centra i området Stats Vetenskap och internationella relationer, sociologi och antropologi.

Den ISCSP utvecklar en samhällstjänst tillhandahållande politik, bidrar till den sociala och ekonomiska utvecklingen i landet och kompetensutveckling och organisation av den ekonomiska strukturen, och det civila samhället samt att stärka den funktionella och organisatoriska förhållanden offentlig sektor. Internationellt finns det deltagande i projekt i portugisisktalande världen och på nya områden av geostrategiska roll.

Programmen undervisas på:
  • Portugisiska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Frekvensen Digital Strategisk kommunikation i Graduate har det övergripande målet att ge studenterna teoretiska och praktiska färdigheter som främjar och lättare att inte ... [+]

MOTTAGARE

Kommunikations proffs (konsulter, publicister, konsulter, PR, marknadsförare); nyutexaminerade från områdena kommunikation och liknande; personalchefer; professionell informationsteknik; utbildare; och intresserade av digital kommunikation i allmänhet.

MÅL

Frekvensen av Digital Strategisk kommunikation Graduate Det har det övergripande målet att ge studenterna teoretiska och praktiska färdigheter som främjar och lättare att integrera digital kommunikation och informationsmedier i den strategiska ledningen av en organisation, varumärke, produkt, person eller tjänsten.

Specifikt mål inkluderar:

DET. Erkänna giltigheten av digitala kommunikationsverktyg i strategiska termer; B Planering organisatoriska kommunikationsprocesser i den digitala miljön; C Definiera och erkänna taktik som ökar effekten av kommunikationsmeddelanden i den digitala miljön; D hantera online-närvaro genom förändring förvaltningsåtgärder, krishantering och reputation management; E Övervakning och utvärderingsresultat online-närvaro och kommunikation investeringen (ROI); F Optimera och direkta kommunikationsresultat, kanalisera dem att övervinna mål: innebörd, påverkan, äkthet och ansvars.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
Deltid
12 - 30 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Läkemedelsverket riktar sig till alla som vill förbättra sina kunskaper och utveckla sina kunskaper i den offentliga förvaltningen. Alla som har en grundexamen kan ansöka ... [+]

Presentations

Den MPA - Master of Public Administration Det syftar till att etablera sig som ett ökat utbud av Institutionen för samhälls- och statsvetenskap i en vetenskaplig disciplin som utlöste dess tillkomst, som markerade sin utveckling, och har ett avgörande sätt bidragit till sitt utlåtande. Genom Läkemedelsverket kommer ISCSP ge kunskap och utveckla viktiga färdigheter för att utföra funktioner i den offentliga förvaltningen.

Läkemedelsverket riktar sig till alla som vill förbättra sina kunskaper och utveckla sina kunskaper i den offentliga förvaltningen. Alla som har en grundexamen kan ansöka, oavsett vetenskaplig utbildning område.

Kursen avancerad nivå MPA är organiserad i fyra terminer, totalt 120 högskolepoäng. Läroplanen omfattar 95 högskolepoäng för Nuclear övergripande enheter obligatoriska inom vetenskap offentlig förvaltning, 10 högskolepoäng för vetenskapliga området allmän ordning och 15 högskolepoäng för vetenskapliga området of Management.... [-]

Portugal Lisbon
Kontakt Skolan
Portuguese (Portugal)
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Inom ramen för det strategiska ISCSP-UTL som utbildning utbudet av cykel II och efter de mål som fastställts vid de politiska målen nivå för högre utbildning inom ramen f ... [+]

Mål

Inom ramen för det strategiska ISCSP-UTL som utbildning utbudet av cykel II och efter de mål som fastställts vid de politiska målen nivå för högre utbildning inom ramen för Bolognaprocessen, har följande mål definieras:

Fördjupning färdigheter

När det gäller graden i statsvetenskap, motsvarar detta mål kärn konfigurationen av Bolognaprocessen, som väljer passagen av en pedagogisk paradigm baserat på överföring av kunskap till ett paradigm baserat på förvärv av kompetens som, när det gäller den andra cykeln, De måste stärkas för att se till att studenten förvärvar en akademisk specialisering (artikel 18 i lagdekret 74/2006).

Detta mål presiderade över utarbetandet av den nya kursplanen, eftersom dess struktur gynnar fördjupning av kompetens som konsolidera de instrumentella träningsprofiler och, framför allt, med en specifik karaktär.... [-]

Portugal Lisbon
Kontakt Skolan
Portuguese (Portugal)
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska