ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ISEG - Lissabonhögskolan

Den första skolan för ekonomi och företagsledning i Portugal, ISEG tillhör Lissabonuniversitetet, det största portugisiska universitetet. ISEG Lissabon är internationellt erkänt och ackrediterat av AACSB och AMBA och uppfyller de bästa standarderna för högre utbildning. ISEG : s forskningscentra är mycket väl värderade av det portugisiska forskningsrådet (FCT).

Med en erfaren och väl förberedd fakultet bidrar studenter från mer än 70 länder till en ständigt ökande internationell akademisk miljö och drar nytta av skolans spetskompetens och läge. ISEG Lissabon har utmärkta moderna lokaler i hjärtat av Lissabon, intill parlamentet och floden Tagus, i ett livfullt kvarter full av socialt liv, företag och kultur.

På ISEG hittar du en kultur med spetskompetens och prestation, tillsammans med ett klimat av inkluderande och samarbete. Detta görs genom ömsesidigt samarbete mellan studenter, lärare och personal.

ISEG är en skola som är förberedd för framtiden: med en unik blandning av kvantitativa färdigheter och social kontekstualisering av ekonomiska och ledningsbeslut, är ISEG fakultet, yrkesmän, studenter och studenter i framkant av dem som tar upp FN: s 17 hållbara utvecklingsmål (SDGs) med ett entreprenörsskapande och samverkande tankesätt.

125913_ISEG_campus12.png

Topp 3 skäl att studera här

 1. ISEG är internationellt erkänt för sina höga standarder inom undervisning och forskning.
  ISEG följer de bästa internationella standarderna i sina undervisningsprogram och i sin forskning: skolan är ackrediterad av AACSB (Association of Advanced Collegiate Schools of Business), en åtskillnad som endast innehas av 5% av handelshögskolorna i världen, ISEG MBA är ackrediterad av AMBA, och våra program erkänns av många välrenommerade internationella enheter (t.ex. CFA University Affiliation Program, IFoA - Institute and Facuary Actuaries, PMI - Project Management Institute, RICS - Royal Institution of Chartered Surveyors). Våra kandidaters anställbarhet är högsta prioritet.
 2. ISEG ligger i Lissabons ISEG tillhör Lissabonuniversitetet
  ISEG ligger mitt i Lissabons centrum, en livlig och cool europeisk huvudstad. Det är det perfekta stället att studera om du letar efter en lugn och varm miljö i skolan; men samtidigt kommer du att vara inbäddad i centrum av en stor stad. Vårt vackra och historiska campus ligger bredvid parlamentet, företag, museer, shopping, restauranger och barer och floden Tagus. ISEG är School of Economics and Management vid Lissabonuniversitetet, det största och bäst rankade portugisiska universitetet.
 3. En kultur för engagemang för en bättre värld
  ISEG främjar en kultur för solidaritet och samarbete, som involverar gemenskapen av studenter, studenter, fakulteter, internationella partners och ett omfattande affärsnätverk. Skolan antar ett flertal strategi för undervisning och forskning och uppmuntrar utvecklingen av synergier mellan vetenskapliga områden. I allt vi gör är vi djupt engagerade i Förenta nationernas mål för hållbar utveckling. I generationer har vi utvecklat innovatörer och ledare i Portugal och på andra håll. Med vår pluralistisk strategi hjälper vi att utveckla öppna sinnen för en bättre värld!

Nyckelfakta

 • Del av utvalda 5% av handelshögskolor som har AACSB- och AMBA-ackrediteringar.
 • 240 fakulteter.
 • 4500 studenter.
 • 20% av internationella studenter.
 • 98% sysselsättningsgrad på kandidatexamen.
 • 6 forskningscentra.
 • 1: a i rankningen av totala artiklar om ekonomi och ledning publicerade i Portugal (Web of Science and Scopus).
 • 150 partnerskapsavtal med kända skolor runt om i världen.

Fakultet

ISEG fakulteten har den högsta andelen doktorsinnehavare i landet, med majoriteten som erhållits i kända internationella institutioner. Detta återspeglas i den internationella inriktningen av sin forskningsverksamhet och i deras undervisning.

Som portugisisk skola med de flesta publikationer i prestigefyllda internationella tidskrifter är ISEG forskning verkligen världsklass. Det finns 6 forskningscenter inom ledning, ekonomi, matematik och samhällsvetenskap.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Våra studenter och program

ISEG är en multikulturell miljö där cirka 20% av studenterna är internationella. Skolan har över 4500 studenter som följer ett stort antal grader, varav en hel del lärs ut på engelska: 3 kandidatexamen (ekonomi, ekonomi, ledning), 10 magisterexamina, varav 4 är helt nya år 2020. ISEG också erbjuder 4 grundutbildningar och 11 masterstudier undervisade i portugisiska och 8 doktorander. Program, 6 inom nyckelområden, samt 3 i samarbete med andra universitet.

Både studenter, forskare och anställda uppmuntras att ständigt skaffa ny kunskap och möta utmaningarna som gör en bättre värld.

Vår Campus

Skolan består av flera byggnader i ett charmigt arkitektoniskt komplex. ISEG är inrymt i ett före detta kloster, vackert ombyggd för att tillhandahålla moderna byggnader, men samtidigt behålla de ursprungliga byggnadernas karaktär och egenskaper. Fler moderna byggnader fullbordar landskapet. Vi värderar starkt kulturell mångfald och regelbundet främjar extracurricular aktiviteter, inklusive workshops, konserter, utställningar, sport och samhällstjänst, förbereder våra studenter för en ständigt föränderlig värld. Vårt flerkulturella samhälle får styrka och idéer från Lissabons vitalitet! Lissabon är en av de mest attraktiva städerna i Europa där du kan hitta tradition, romantik, kultur, underhållning och stora känslor / erfarenheter under långa timmar av strålande solljus och en vacker måne.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

Alumni

ISEG är bättre känd för sina utmärkta studenter - skolan har skapat framstående företagare, företagsledare och ekonomi sedan 1911 - och för den extraordinära andan av samarbete och ömsesidig förståelse som odlas, i en skola som främjar välinformerad debatt med ett flertal perspektiv och metodologier.

De kommande åren i ISEG liv kommer att vara utmanande och spännande i ambitionen att aktivt bidra till bättre organisationer och till en bättre värld - som alltid har varit en del av ISEG : s DNA - och att erkännas internationellt för att göra det. Vår forskning och vår undervisning kommer att återspegla denna nya ambition att vara central i staden Lissabon, för vårt land och för den globala världen för dem som har en sak och bedriver verksamhet med ett syfte.


Läs mer om ISEG - Lissabonskolan för ekonomi och företagsledning genom att fylla i dina uppgifter och skolan kommer att kontakta dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vårt campus i Lissabon!

Platser

lissabon

Instituto Superior de Economia e Gestão for ISEG – Lisbon School of Economics & Management

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 lissabon, lissabon, Portugal
Telefon
+351 21 392 5800

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar