Oporto Global University - Universidade Portucalense

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UPT - Oporto Global University, är ett privat högskolor, ISO 9001-certifierat, erkänt av den portugisiska regeringen och det portugisiska byrån för bedömning och ackreditering av högre utbildning - A3ES. UPT: s forskningsenhet, IJP, är certifierad av den portugisiska finansieringsbyrån för forskning, FCT.

Skapat i juni 1986 , uppvisade Oporto Portugal sitt namn på UPT - Oporto Global University i Porto , känd som "Cidade Invicta". Ligger i norra Portugal, på den högra stranden av floden Douro, är Oporto landets näst största stad belägen inom ett urbana område med över 1,3 miljoner invånare.

Oporto är internationellt känt för sitt portvin, broar och dess gamla och moderna arkitektur. Dess historiska centrum har varit UNESCOs världsarvslista sedan 1996. Oportos stad är också ett centrum för utbildnings- och forskningspraxis, som står för sin tekniska och vetenskapliga innovation som lockar studenter från hela landet och utomlands.

UPT är organiserat i fem avdelningar: lag, ekonomi och ledning; Vetenskap och teknik, kulturarv och turism och psykologi och utbildning som undervisar på 1: e, 2: e och 3: e cykelprogram och efterexamen, strukturerade enligt Bologna-processen. UPT strävar efter att vara en modell inom högre utbildning och ta fördelarna med de olika avdelningens synergier. Mer än att förvärva teoretisk kunskap har eleverna chansen att utveckla praktiskt arbete och forskningsprojekt, utveckla olika typer av färdigheter som förbereder dem för jobb i framtida karriär och för att leva i ett konkurrenskraftigt globalt samhälle.


Global Research och Global Learning för globalt anställd personal

Tänk Global. Forskning globalt. Lär och lära globalt. Dessa är grunderna för UPT - Oporto Global University's Vision som belyser UPT: s uppdrag att främja global holistisk kunskap, förbereda morgondagens globala yrkesverksamma och framtida medborgare i världen.

Vår officiellt erkända forskning (ISO 9001 och FCT) arbetar intensivt med partners över hela världen, levererar forskning i världsklass och skapar blödande häckkunskaper för att hjälpa och främja en hållbar global utveckling för alla. Vi delar den kunskapen i enlighet med en strikt öppen åtkomstpolitik (när forskning är offentligt finansierad).

Vi levererar den kunskapen till våra globala studenter i vårt ackrediterade (portugisiska utbildningsdepartementet, portugisiska högskolans ackrediteringsbyrå och ISO 9001) undervisningsavdelningar och program.

Våra internationellt drivna fakultetspraktiska uppgifter, det livliga lärande samhället, det sociala ansvaret och engagemanget för UPT som helhet, den spännande, toleranta och mångkulturella miljön i Portugal bidrar till utvecklingen av de personliga, interpersonella, kulturella och interkulturella färdigheterna som är obligatoriska för att lyckas professionellt i en global värld.

Platser

Porto

Address
Rua Dr. António Bernardino de Almeida, 541
4200-072 Porto, Porto District, Portugal

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium