Läs den officiella beskrivningen

Valet av en kurs eller en skola är en avgörande ögonblick i livet för varje elev. Vid Universidade Lusófona do Porto (ULP)Vi tror vår skola och dess kurser har många relevanta aspekter som inbjuder alla som står för närvarande inför dessa val, att välja att studera vid Universidade Lusófona do Porto.

Låt oss överväga detta: alla våra kurser är ackrediterade av A3ES, en enhet som ansvarar för utvärdering och kvalitetssäkring av högre utbildning i Portugal; alla våra kurser har en förvärvsfrekvens över riksgenomsnittet på utbildningsområden där de är verksamma; vi har ett högt kvalificerade lärare som består av många av erkänd merit och prestige i deras områden; vi ligger i universitets centrala Lissabon, med utmärkt tillgänglighet och plats; Vi erbjuder ett stort och väl organiserad campus, som omfattar högkvalitativ utrustning och laboratorier, Vi är en del av ett utbildningsprojekt med en unik internationell profil, som förekommer i alla portugisisktalande länder, som erbjuder en unik kulturell och pedagogisk erfarenhet.

Av alla dessa skäl anser vi att vi är det bästa alternativet. Vi tror att vi ger dig skäl att välja oss och dela med oss ​​denna unika upplevelse av att vara en del av ett stort projekt, utbildnings projekt för Universidade Lusófona do Porto.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Portuguese (Portugal)

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Universidade Lusófona do Porto

Planen för integrerad master studie i arkitektur från University portugisisktalande Port följer rekommendationerna i utbildnings stadgan i arkitektur domän, ställa in UIA ... [+]

Den Plan Mästaren studie i arkitektur från portugisisktalande universitetet i Porto följer rekommendationerna i utbildnings stadgan i arkitektur Domän gemensamt program för UIA (stadgan för arkitektutbildningen) och Unesco.

Master i arkitektur styrs av en hög interaktion mellan praktik och undervisning, genom: - grundat forskning i praktiken av projektet; - Konstruktionsmetoder samt relaterade ämnen; - Till projektet som en syntes av de kunskaper som förvärvats och som en central del av arkitekt utbildning.

mål

Arkitekturen är ett tvärvetenskapligt område som omfattar flera delar: humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap, teknik och kreativ konst. Sådan utbildning bör betraktas som ett uttryck för en inställning att konceptualisera, samordna och genomföra ett verk rotad i den humanistiska traditionen.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Lusófona do Porto

Denna grad läroplaner syftar till att utbilda yrkesverksamma som kännetecknas av en enorm mångsidighet färdighet för informationsteknik marknaden. Avsikten är att student ... [+]

Mål

Loppet av studien presenteras syftar till att förbereda studenter med profiler som kännetecknas av en enorm mångsidighet i Information Technologie marknaderna. Läroplanen ger studenterna två områden av särskild utbildning specialisering. Dessa två inriktningar tjäna intressena hos kandidaterna på programvaruteknik (chefer med uppgift att utveckla datortillämpningar och multimedia) och informationssystem (tillägnad förvaltare av informationssystem avdelningar och konsulter). Under kursen får studenterna ständigt utmanas att arbeta med realpractice scenarier för att klara av olika yrkesprofil.

Denna cykel är utformad för att utveckla vetenskapliga studenter färdigheter, utforska upptäckten av nya koncept och modeller, och utmana dem för att skapa vetenskapligt arbete.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska