Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera lag i katolsk Porto?

Juristkursen erbjuder bredbandsutbildning och gör det möjligt för studenter att välja mellan flera yrkeskarriärer.

Samtidigt leder skapandet av distinkta alternativ i slutet av kursen studenten till olika specialiserade juridiska vetenskapsområden. Kursen motiverar studenten att lära sig, att tänka bra, skapa sanna juridiska sinnen och inte bara tekniska tolkar begränsade till en strikt kunskap om lagen.

Syftet med fakulteten för juridik i Católica Porto är i själva verket att kombinera grundläggande teori med en praktisk tillämpning av lagen.

Vad skiljer oss

• Tradition och modernitet - Fakulteten för juridik i Católica Porto är starkt engagerad i innovation och modernitet, trogen på sin tradition för rigoritet och excellens.


• Lärare - I mer än trettio år har vi bildat en solid grupp lärare, utbildade internationellt vid prestigefyllda universitet i Europa och Nordamerika.


• Transversal utbildning - Utnyttja det faktum att vi är belägna på ett campus med andra skolor, kan vi garantera våra elever en tvärgående utbildning (inklusive psykologi, management, ekonomi, marknadsföring, statsvetenskap och bioetik).

• Internationella erfarenheter - Som en del av inställningen ”att utbilda advokater runt om i världen” föredrar vi och främjar internationell rörlighet bland studenter.


• Praktiska tillvägagångssätt - Med vårt engagemang för att kombinera teori och praktik har vi juridiska yrkesmän för att undervisa praktiska frågor och seminarier.

internationalisering

Católica Porto Law School är en institution med nationell och internationell kändhet. Syftet med juridiska fakulteten är att bygga en skola som är öppen för förändring, som ständigt försöker hjälpa sina studenter att uppnå sina karriärmål och har åtagit sig att ge sina lärare och forskare de bästa möjliga förutsättningarna för att söka vetenskaplig sanning.

Porto Katolska lagstadgan är starkt engagerad i att stärka internationaliseringsverksamheten, samtidigt som man utökar sitt nätverk av internationella partnerskap och ökar antalet internationella studenter.

136058_AD0158772.jpg

Regissör Manuel Fontaine

Platser

Porto

Address
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Porto District, Portugal

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium