University of Lisbon

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lissabons universitet - ULisboa

Universitetet i Lissabon (ULisboa) bygger på juli 2013 har varit resultatet av en fusionsprocess mellan den tidigare tekniska universitetet i Lissabon (UTL) och universitetet i Lissabon (UL). ULisboa förlänger kontinuitet båda institutionerna erkända vetenskapliga och kulturella traditioner.

Som en privilegierad plats för vetenskap och kunskap är ULisboa idag, en av de stora institutionerna för högre utbildning i Europa och en av de ledande universitet i landet.

Universitetet i Lissabon, spelar en viktig roll för att skapa kunskap och innovation, för att främja ekonomin och utbilda ledarna för 21-talet. Mångfalden av kompetens är en konkurrensfördel ULisboa jämfört med traditionella universiteten.

ULisboa består av 18 skolor och Faculties- de skolor som utgör ULisboa är den största och äldsta i Portugal och alla har omfattande och aktiva internationella nätverk. ULisboa erbjuder totalt 462 program (Grundutbildning, Integrated master, Master och doktorsexamen) varav 243 är magister and118 är doktorspromotionen. Det skriver in sig cirka 50 tusen studenter varje år.

EU studentutbyte flöde (och på väg) i ULisboa under Sokrates / Erasmus-programmet uppgick till nästan 1700 elever.

SKOLA AV Jord- och skogsbruk - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), College jord- och skogsbruk ULisboa, är den största och mest kvalificerade skola examen och forskarutbildning grader i Lantbruksuniversitet, i Portugal och sitt kunnande redovisas nationellt och internationellt. Den innehåller de bästa nationella professorer och forskare på viktiga Medelhavet skogs ämnen.

Med över 160 års erfarenhet, har det justerar sin undervisning till både den tekniska utvecklingen och verkligheten i landet, med fokus både på kvalitet och modernisering.

ISA ligger i hjärtat av Lissabon, Tapada da Ajuda - en miljö- och Botanical Park med cirka 100 hektar, av erkända intresse och fantastiska vyer.

Platser

lissabon

MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management

Address
Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa
Portugal

1349-017 lissabon, lissabon, Portugal
Telefon
+351 21 365 33 09

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium