American University Of Puerto Rico

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

FILOSOFI

American University Of Puerto Rico är en ideell institution för högre utbildning som betjänar den traditionella och icke-traditionella studentpopulationen i de norra och centrala delarna av Puerto Rico. På grund av sin övertygelse om utbildningens transformativa kraft erbjuder American University Of Puerto Rico alla studenter en utmärkt service och möjlighet att utbilda sig i en strikt akademisk miljö som är engagerad i deras utveckling. Den akademiska kvaliteten på American University Of Puerto Rico bygger på principerna som styr liberal och humanistisk högre utbildning och som främjar omfattande utbildning och livslångt lärande. På samma sätt är institutionen dedikerad till utbildning av akademiker som utmärks på arbetsplatsen av kvaliteten på deras prestationer.

UPPDRAG

Utbilda dig för framgångsrik ledning inom det professionella området, entreprenörskap och ansvarsfullt utövande av medborgaruppgifter.

SYN

Att erkännas som ett universitet fokuserat på studenten, innovativt och effektivt i sin undervisning, uppdaterad i sitt läroerbjudande, integrerat i sitt samhälle och byggare av strategiska allianser med de socioekonomiska sektorerna kopplade till sina studerandes intressen och behov, från Puerto Ricas samhälle. och det globala samhället.

Platser

Hato Tejas

Address
00959 Hato Tejas, Bayamón, Puerto Rico

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium