Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ana G. Méndez University, Online Campus gör högre utbildning tillgänglig för det lokala och internationella samfundet med högsta kvalitetsstandard. För att uppnå detta syfte har vi använt innovativa tekniker för att erbjuda studenten en smidig och effektiv service. Vi skapar akademiska program och fortbildningskurser som följer en utbildningsmodell och en instruktionsdesign som syftar till att främja studentens integrerade bildning.

På dagens marknad är användningen av datorn och användningen av Internet faktorer som i allt högre grad främjar distansutbildning. På UAGM Online Campus kan du förbereda dig med de bästa verktygen för att framgångsrikt konkurrera i den globala arbetsvärlden. Våra kurser är inriktade på proffs som på grund av sin resplan och flera åtaganden inte kan delta i ett traditionellt program; Men de vill avsluta sina studier eller sträva efter en högre akademisk examen.

utsikt

Ana G. Méndez Online Campus kommer att erkännas i det lokala och internationella samfundet som det huvudsakliga Puerto Rican distansuniversitetet. Det kommer att stå ut för de högsta standarderna för kvalitet och akademisk kvalitet. Vår institution kommer att bidra till den ekonomiska och sociala utvecklingen i Puerto Rico. UAGM kommer också att erkännas för utbildningstjänster till spansktalande samhällen i USA och Latinamerika.

mission

Ana G. Méndez University Online Campus är en distansinstitution som erbjuder ett alternativ till traditionell universitetsutbildning genom tillväxttekniker. Det ger en inkluderande filosofi om uppskattning och respekt för mångfald. Erbjuder och beviljar certifikat för grundutbildning, forskarutbildning och fortbildning; allt syftar till att främja en integrerad bildning av det lokala och internationella samfundet.

Institutionella mål

 • Främja akademiska program online för kompetenser anpassade efter lokal och internationell efterfrågan på marknaden.
 • Diversifiera det akademiska erbjudandet genom att utforma tvåspråkiga program för grund- och forskarnivåer.
 • Tillhandahålla fortbildningsmöjligheter i icke-traditionella utbildningsmiljöer för utvecklingen av det professionella och samhället i allmänhet.
 • Främja en miljö som ger lärare och associerade möjligheter till tillväxt, kontinuerlig professionell utveckling och deltagande i institutionella processer.
 • Ge de nödvändiga verktygen för studenter att fortsätta att uppnå sina mål och få den akademiska examen som de strävar efter.
 • Upprätta en del av akademisk och institutionell utvärdering för att utveckla en plan för kontinuerlig förbättring av kvalitetsstandarderna för institutionella processer.
 • Stärk programmet online-studenttjänster genom att garantera stöd och svar under en ungefärlig period av 24 till 48 timmar.
 • Främja institutionella värden i akademiska, student- och administrativa initiativ och processer.
 • Främja samhällsprogram och projekt som bidrar till att förbättra livskvaliteten för den befolkning vi tjänar.
 • Maximera användningen av teknisk infrastruktur i samband med erbjudandet av onlinekurser och tillhandahållande av studenttjänster.
 • Identifiera nya tekniker för att uppdatera effektiva och innovativa processer och tjänster.

shutterstock_703648972

värden

På Ana G. Méndez Online Campus är värden grunden för det beteende som våra medarbetare måste visa. De värden vi har fastställt är baserade på arten av vår institution, syftet för vilket den skapades och dess framtida framtid.

Följande värden inspirerar attityder och handlingar som krävs för att uppnå våra mål och mål:

förträfflighet

Inspirera spetskompetens inom undervisning, forskning och service.

innovation

Främja innovation inom tjänster, processer och användning av teknik.

respekt

Respekt för mångfald och jag uppskattar inkludering.

frihet

Främja yttrandefrihet.

equity

Agera med eget kapital för att bedöma opartiskt och använda skäl

kommunikation

Stödja effektiv, deltagande och uppriktig kommunikation och främja utbyte av information och idéer på ett positivt och produktivt sätt.

integritet

Handla med integritet och ömsesidig respekt.

Socialt ansvar

Främja socialt ansvar för att förbättra livskvaliteten i samhället.

Om Ana G. Méndez universitet

Ana G. Méndez University (UAGM) Online Campus är en av fyra platser för Ana G. Méndez University i Puerto Rico och är det första Puerto Rica universitetet helt online. UAGM är erkänd som en transformativ organisation inom utbildningsområdet och en pionjär i integrationen av tekniska resurser i undervisnings- och inlärningsprocesserna.

UAGM är en ideell institution som består av:

 • Fyra (4) universitetscampusser.
 • 13 universitetscentra belägna i olika delar av ön.
 • Tre (3) universitetscentra i delstaten Florida: Orlando Campus Metro, Tampa Bay Campus och South Florida Campus; en i Maryland, Capital Area Campus och Dallas Area Campus i Texas.

Platser

San Juan

Address
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: