Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM STENDEN

På Stenden Qatar University of Applied Sciences kommer du att vara välkommen i en trevlig, relativt liten miljö med en vänlig och familjeliv atmosfär, en plats där du känner dig hemma från första början.

Stenden Qatar University of Applied Sciences erbjuder ett fyraårigt bachelorprogram i företagsekonomi med majors i turismsledning, internationell gästfrihetshantering och internationella företags- och managementstudier.

Det unika pedagogiska konceptet ger dig möjligheten att förvärva färdighetssätt som skulle skilja dig från andra inom området. Portföljen av grundutbildning som erbjuds vid Stenden Qatar University of Applied Sciences syftar till att leverera högre utbildning som skulle utrusta sina alumner med kompetens inom servicehanteringsområdet för att bli kompetenta innovativa chefer och internationella ledande entreprenörer. Den professionella graden som är strukturerad kring problembaserad lärandekoncept i kombination med mixen av teori och praktik har visat sig göra våra studenter särskilt anställningsbara omedelbart efter examen.

Programmen vi erbjuder är desamma som de som levereras i Nederländerna förutom några anpassningar av praktiska och kulturella skäl. NVAO (nederländska flamländska ackrediteringsorganisationen) har ackrediterat motsvarande program i Nederländerna och Utbildningsministeriet och Högskoleutbildningen i Qatar erkänner de europeiska graderna som levereras vid Stenden Qatar University of Applied Sciences.

För att slutföra de akademiska kraven i din holländska kandidatexamen (BBA) har du möjlighet att studera ett år i Nederländerna. I praktiken betyder det att du kommer att tillbringa antingen en del av ditt andra och tredje eller hela tredje året på en av våra campusplatser i Nederländerna.

Vid Stenden Qatar University of Applied Sciences förstår vi att studenterna är lika viktiga för oss som universitetet är för studenterna. Därför är universitetet engagerat i att erbjuda ett studentcentrerat tillvägagångssätt till utbildning, samtidigt som det är utrustat med flera faciliteter för att du ska kunna njuta av dina studier.

Varför välj ständigt

1- Teori och övning

Våra studenter är välutrustade för att börja jobba i den verkliga världen direkt efter examen. Våra program erbjuder en bra balans mellan teori och praktik. Studenterna måste slutföra ett visst antal timmar i en praktisk miljö relaterad till kursen. Praktikplatsen i det sista studieåret förbereder slutligen studenten för sin professionella karriär.

2- Problembaserad lärande

Problembaserat lärande (PBL) är ett studentcentrerat instruktionsbegrepp där studenterna tillsammans löser problem och reflekterar över sina erfarenheter. Kännetecken för PBL är: Lärandet drivs av utmanande problem med öppenhet, studenter arbetar i små samarbetsgrupper och lärare tar rollen som lärare.

3- Din framtid börjar här

En Stenden University of Applied Sciences, kandidatexamen är mycket eftertraktad och sedan vår första examensklass har vi nu alumner i bank- och finansbranschen, gästfrihet och turism, Qatar Foundation, statliga myndigheter och internationellt arbete. En examen från Stenden University Qatar öppnar dörrar till en spännande framtid med olika karriärmöjligheter och alternativ

4- Ansträngning, filosofi och utbildningsstil

Stenden Qatar University of Applied Sciences har ett mycket studentcentrerat förhållningssätt till lärande och utbildning. Vår kod av etik och kundservicepolitik säkerställer att både studenter och personal fokuserar på huvudmålen och strävar efter att utveckla hela personen. Uppdraget för våra program är att förbereda studenterna för sina framtida ledningsfunktioner i internationella inställningar. Det representerar en flexibel och bred yrkesutbildning för att de utexaminerade ska välkomnas över hela världen, inom alla sektorer av tjänster och servicehantering.

5- Möt världen - Grand Tour

Varför skjuta upp resan till efter din examen, när du kan åka utomlands under dina studier? Med vår Grand Tour kan du kombinera studera med resor och lära känna andra kulturer och länder! Anmälan till Stenden University of Applied Sciences ger dig möjlighet att göra delar av din studie i Europa, Afrika, Mellanöstern och / eller Asien. Oavsett om du väljer Nederländerna, Sydafrika, Qatar, Thailand eller Bali, arbetar du för att få din valda grad utan förseningar.

Platser

Doha

Address
Doha, State of Qatar
Stenden Qatar
University of Applied Sciences
Al-Jeleait Street
Bin Omran
P.O. Box 36037

Doha, Doha, Qatar

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium