Academia de Studii Economice

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Academia de Studii Economice i Bukarest är ett avancerat forsknings- och utbildningsuniversitet som organiserar universitetsstudier och vetenskaplig forskning inom områdena ekonomi, administration och socio-humanvetenskap. Academia de Studii Economice anses vara den viktigaste ekonomiska läroanstalten i landet och en av de mest kända ekonomiska universitet i Sydösteuropa.

Studenternas universitetsutbildning genomförs inom kandidatexamen, master, doktorsexamen och postdoktor. Academia de Studii Economice erbjuder också fortbildningsprogram, pedagogisk utbildning, forskarutbildning, samt MBA (Master of Business Administration) och EMBA (Executive Master of Business Administration) program.

Under mer än 100 år av existens har Academia de Studii Economice i Bukarest fått en verklig nationell och internationell prestige. Många lärare och de flesta akademiker från vårt universitet har över tid etablerat sig som viktiga personligheter och blivit professorer och forskare vid prestigefyllda universitet runt om i världen, medlemmar i Rumänska akademin och andra vetenskapliga forum i landet och utomlands, respektive privata och offentliga administrativa strukturer, parlamentariska, statliga och diplomatiska.

Platser

bukarest

Address
Piața Romană,6
010374 bukarest, bukarest, Rumänien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium