Technical University of Civil Engineering Bucharest

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det tekniska universitetet för civilingenjörsstudier i Bukarest är ett tekniskt universitet som utbildar högre specialister utbildning inom områdena anläggnings, Installationsteknik, maskinteknik / teknisk utrustning och maskiner, miljöteknik, geodetiska teknik, förvaltning och teknik och systemteknik.

Det tekniska universitetet för civilingenjörsstudier i Bukarest, en direkt ättling till den nationella högskolan för vägar och broar grundade, i Rumänien, nästan ett och ett halvt sekel sedan, är numera vimpel av teknisk utbildning i Rumänien. De läroplanerna täcker alla områden av anläggnings- och miljöskydd, liksom angränsande områden som byggtjänster, teknisk utrustning, geodesi. Under de senaste åren, har läroplanen blivit mångsidigare och för närvarande omfattar de specialiserade områden inom systemteknik, samt att i främmande språk.

Med en rik tradition och enastående lärare, som har ställt och är fortfarande att sätta riktmärken i ingenjörsutbildningen och som också har bidragit och fortfarande bidrar till genomförandet av vissa referensverk i vårt land, är universitetet ackrediterat för alla cykler högre utbildning - ungkarl, master- och doktorandstudier. För närvarande finns det över 6200 studenter student för de två första omgångarna och över 300 doktorander.

Lärarna omfattar cirka 440 medlemmar, med en jämn balans mellan fullständiga och docenter, lektorer, unga assistenter och assistenter. Hela lärare bedriver forskning, design och konsultverksamhet, direkt bidrar till att erbjuda kunskap inom området samt att finansiera utvecklingsprogrammen.

Efter den institutionella bedömningen av 2009 har universitetet för civilingenjörsstudier vid Bukarest vann en högt förtroende rang som visar att universitetet för civilingenjörsstudier vid Bukarest har all nödvändig utrustning och undervisningspersonal för att uppnå utbildning av hög kvalitet.

historia

Högre utbildning för civilingenjörer i Rumänien grundades 1864, i Bukarest genom att inrätta en "School of Broar och vägar, gruvor och arkitektur", som år 1867 blev "School of broar, vägar och gruvor" och "National School för Broar och vägar "i 1888. År 1921, "National School of broar och vägar" blev "Polytechnic School i Bukarest", där ingenjörer träning genomfördes i den tekniska avdelningen som, 1938, kom att bli känt som fakulteten för civilingenjörsstudier.

År 1948, efter en utbildningsreform, fakulteten för civilingenjörsstudier separerades från Polytechnic School (som blev Polytechnic Institute) och blev en självständig högskola, kallas Civil Engineering Institute i Bukarest. Från och med läsåret 1994-1995, civil Engineering Institute i Bukarest blev Tekniska Högskolan i civilingenjörsstudier vid Bukarest.

Från 1864 till 1948, The National School of broar och vägar och sedan civilingenjörs Institutionen för Polytechnic skolan utbildat 2.137 ingenjörer, under ledning av kända lärare såsom: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu, Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, vars insatser och resultat har lagt grunden för den rumänska vetenskap och teknik i väg- och vattenbyggnad.

Från 1948 till 2008, över 37.000 ingenjörer examen från Tekniska Högskolan i civilingenjörsstudier vid Bukarest. Under detta intervall inkluderade universitetslärare framstående personligheter inom vetenskap och teknik; bland dem: de akademiker Aurel Beles, Cristea Mateescu, Dumitru Dumitrescu, Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Boteå, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu, Ion Stanculescu och andra som har allt bedrivs sina föregångares tradition.

Platser

bukarest

Address
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124
sector 2

020396 bukarest, bukarest, Rumänien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium