Derzhavin Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ryska språket har alltid varit en av de mest talade språken, inte bara i Ryssland utan i hela världen. Enligt en färsk undersökning, mer än 500 miljoner människor talar ryska, vilket gör den till världens tredje mest talade språket efter Kinesiska (mer än 1 miljard talare) och engelska (750 miljoner). Det är ett av de officiella eller arbetsspråk i många internationella organisationer (t.ex. UNO, UNESCO, IAEA, WHO, etc).

Fler och fler elever lär sig ryska som ett andra främmande språk. En hel del ekonomer, chefer, jurister, konstnärer och de som deltar i olika internationella projekt och har internationella kontakter är intresserade av ryska, ryska kulturen, och Ryssland självt. Även om antalet specialiserade ryska språkkurser och ryska språkskolor ökar konstant över hela världen, är det mest populärt att studera ryska i Ryssland.

Det är allmänt accepterat att det bästa sättet att behärska språket är att besöka landet där det talas som första språk. Således lära sig ryska språket i Ryssland är utan tvekan det bästa beslutet. Med oupphörlig kommunikation med ryska som modersmål på ett brett spektrum av ämnen, får du lära dig ryska i Ryssland på ett enkelt och naturligt sätt.

Numera finns det en hel del ryska språkskolor för utlänningar inte bara i Ryssland utan i de före detta Sovjetrepublikerna (såsom Vitryssland, Ukraina, Kazahstan). Men det är bara genom att ta ryska språkkurser i Ryssland som du kan lära den verkliga språket genom full nedsänkning.

Så ryska i Ryssland är det bästa valet!

Platser

Sankt Petersburg

Address
Derzhavin Institute
Troitskij 6.,

190005 Sankt Petersburg, Sankt Petersburg, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: