Irkutsk State Linguistic University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Irkutsk State Linguistic University anor 1948. Tidigare slitna namn: Irkutsk State Pedagogical Institute of Främmande språk, Irkutsk State Pedagogical Institute för främmande språk. Ho Shi Mina.

Statusen för University NEEDLE sedan 1996. Under 2009 har universitetet klarat certifiering och ackrediteringsprocessen, vilket bekräftar status av ett universitet.

I mer än 60 år nål - det enda språk high school i hela territorium Sibirien och Fjärran Östern, en av de fyra språk universitet i Ryssland.

NÅL idag - är:

  • Mer än 3.000 framstående studenter
  • 2 institut och 6 fakulteter
  • 10 områden utbildning grundutbildning och forskarutbildning
  • 9 forskar stora företagen
  • Disputation rådet för den 3: e språkliga specialiteter
  • 12 vetenskapliga skolor
  • Mer än 10 främmande språk, som studerar våra studenter!
  • Samarbete med universitet i Europa, Asien och USA

mission


Vårt uppdrag är att producera högre yrkesutbildning av personal för den sibiriska och Fjärran Östern regioner i Ryssland när det gäller utbildning, interkulturell kommunikation och bedriva grundforskning och tillämpad forskningsprojekt som syftar till att ge interkulturell och tvärspråk dialog mellan Ryssland och länderna i östra och västra medborgare i en globaliserad värld.

prestationer

Sedan 2009 är universitetet utvecklas i enlighet med internationella normer för kvalitetsledningssystem, vilket gjorde det möjligt för universitet 2011 klarat certifieringsprocessen och för att bekräfta överensstämmelse med kraven i QMS ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 i det ryska register systemet, IQNet och GOST R.

Universitetet är en del av konsortiet av humanitära universiteten i Shanghai Cooperation Organization, samt ett regionalt centrum (filial Base Organization) om språk och kultur i OSS-stater.

Under 2011 inrättade universitetet Institutionen för yrkesskicklighet, som är medlemmar av framstående offentliga personer, framgångsrika affärsmän, professionella förvaltare, vars kunskap och erfarenhet kommer att bidra till utbildning av akademiker.

Platser

Urik

Address
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Irkutsk Oblast, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium