Innopolis University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

rubrik

om University

Innopolis universitet är en rysk högskola med fokus på utbildning och forskning inom IT och robotik.

UTBILDNING

Den utbildningsprocessen vid Innopolis universitet baseras på bästa internationella program och ryska undervisningsmetoder. Studenter dra nytta av integrationen av kända ryska traditioner grundläggande vetenskap och bästa internationella praxis. Specifik fokusområde gör Innopolis universitet att engagera experter från industrin i utbildningsprocessen och därmed hålla program up-to-date. Deltagande av experter hjälper studenterna får professionell och verkliga kunskaper och färdigheter. Över 40% av de utbildningar ägnas åt praktisk verksamhet i form av grupprojekt. Eleverna gör sin praktik och projekt i partnerföretag vid universitetet. Detta hjälper dem att få värdefull erfarenhet och börja arbeta där efter examen omedelbart.

Innopolis University sysselsätter professorer och forskare som fick sin examen från eller arbetat i världens ledande universitet: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zürich (Schweiz), National University of Singapore (Singapore), University of Amsterdam (Nederländerna), Korea Advanced Institute of Science and Technology (Sydkorea), Polytechnic University of Milan (Italien), EURECOM (Frankrike) etc. 80 lärare från hela världen undervisar i Innopolis University. Alla grund- och forskarutbildning ges på engelska.

Innopolis University är engagerad i projekt och partnerskap över hela världen. Innopolis University främjar internationellt akademiskt utbyte och utvecklar ett starkt nätverk av partneruniversitet. Akademiskt utbyte är en unik möjlighet att tillbringa en del av ett utbildningsprogram på en av världens universitet. Detta är en stor chans, och inte bara i fråga om utbildning: utbyte främjar globalt samarbete och interkulturell förståelse. I en värld som vänder sig till bli kosmopolitiska, är det viktigt att ha en internationell bakgrund. Akademiskt utbyte är en förbättring, livsförändrande upplevelse.

rubrik

Forskning

Innopolis universitet utvecklar ett globalt nätverk av akademiska partners för att integrera berömda ryska traditioner grundforskning och bästa internationella praxis, skapa och stödja en hög utbildningssystem och forskningskvalitet, och överensstämmer med internationella normer.

Studenter och akademiker i Innopolis universitet är involverade i banbrytande forskning och utveckling under ledning av välrenommerade professorer och erfarna forskare överväger kraven från våra industripartners. Program Innopolis University förutse intensiv kombination av grundläggande och praktiska kurser och praktik i företag börjar från början av studierna. Universitetet erbjuder en högkvalitativ IT-utbildning för unga specialister och utvecklingsingenjörer i följande program: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, och Robotics. De läroplaner har utformats i nära samarbete med världsledande partneruniversitet. På grund av internationaliseringsstrategi Innopolis universitet utbildar världsklass specialister, skapa och kommersialisera banbrytande teknik, och bidrar till tillväxten av kunskap i världen.

De flesta forskning vid universitetet bedrivs på initiativ av branschföreträdare. Framgången för dessa studier bekräftas av det faktum att en betydande del av budgeten kommer från industriella partners. Dessutom är yrkesverksamma från olika sektorer deltar för att genomföra forskning, vilket gör dem tvärvetenskapligt. 13 laboratorier i drift nu i Innopolis University.

rubrik

SAMARBETE

Innopolis University integrerar vetenskap, utbildning och näringsliv. Innopolis University grundades till förmån för industrin. Partnerföretag är involverade i utveckling och anpassning av akademiska program, fastställande av forskningsområden, urval av studenter, praktik och anställning av våra studenter.

Viktiga områden av akademiskt samarbete innefattar gemensam utveckling och leverans av grund- och forskarutbildning utbildningsprogram, gemensam forskning, fakultet utbildning, akademiskt utbyte (lärare och studenter) och anordnande av evenemang av gemensamt intresse. Innopolis universitet samarbetar med ett antal välrenommerade institutioner från Ryssland, OSS, Europa, Asien och andra länder.

Innopolis universitet samarbetar intensivt med högteknologiska företag som är verksamma inom IT genom att involvera dem i våra utbildningsverksamhet och initiativ. Syftet med samarbetet är samverkan av ryska traditioner och internationell erfarenhet, utbildning i världsklass specialister, skapande och kommersialisering av banbrytande teknik och bidra till framväxten av kunskap.

rubrik

LIFE rik på HÄNDELSER

Infrastruktur

Praktiska klassrum för föreläsningar och lagarbete hjälpa våra elever att fokusera på sina studier. I sportanläggningen med en pool, gym och idrottsanläggningar kan de delta i grupp och individuell träning under överinseende av bussar. Rymliga rummen på de fyra campusbyggnader är utrustade med alla nödvändiga faktorer för ett bekvämt boende.

EVENEMANG

Den dagliga rutinen vid Innopolis universitet är full av intressanta händelser. Universitetet värd festivaler, konferenser, öppna föreläsningar av företrädare för den högteknologiska industrin på en regelbunden basis.

STIPENDIUM

University Innopolis erbjuder stipendier som täcker 100% av studieavgiften och månadspeng.

Platser

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium