Moscow Academy of Finance and Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Historia, Mission och värderingar:

Moskva Finans och juridik University (MFYUA) är idag det ledande privata universitetet i Ryssland. År 1995, med stöd av Moskvas regering och Association of International Education bildades Moskva Finans och rättsakademien. Under 2010, genom beslut av den federala tjänsten för tillsyn i utbildning och vetenskap MFYUA tilldelas universitetsstatus, vilket bekräftar den betydande prestation i den pedagogiska verksamheten. MFYUA ett tillstånd akademisk status.

Den ryska icke-statliga rankning av ackrediterade universitet, MFYUA sedan 2003 rankat 1.

Business School MFYUA grundades 2010, under ledning av proffs som gör en MBA i de ledande universiteten i USA och Storbritannien, och har lång erfarenhet av den globala finansiella och IT-företag. Deras mål var att skapa en handelshögskola världsnivå i Ryssland, med hjälp av erfarenheterna från ryska och internationella näringslivet och experter inom utbildningsområdet. The Business School är en medlem av MFYUA RABE (Russian Association of Business Education), och sedan 2012 medlem av det prestigefyllda Association of Educational EFMD (European Foundation for Management Development).

Mission och värderingar:

Vår Business School erbjuder prisvärda, utbildning av hög kvalitet och fokuserar på utveckling av personliga egenskaper och potential av våra studenter. Vi är fast beslutna att stärka de nära banden med företaget och etablera en världsklass inlärningsmiljö.

Vi inser vårt uppdrag genom att:

  • Involvera affärsexperter i inlärningsprocessen, inklusive föreläsningar, workshops, företagsbesök.
  • Aktivt deltagande i verksamheten i ryska och internationella näringslivsorganisationer, företagsspel och tävlingar som organiserar världens ledande företag.
  • Utländska språkundervisning, fortbildning och praktik utomlands genom våra utländska partner.
  • Integreringen av utvecklingen som ledare i professionella utbildningar, och säkerställa öppen och sanningsenlig återkoppling till deltagarna på deras personliga utveckling.
  • Deltagande i projekt som rör sociala medvetenhet och ansvar.
  • Investeringar i kvaliteten på undervisningen, och på samma gång, effektiv hantering av de administrativa kostnaderna för programmet.

Platser

moskva

Address
build. 1, 8, Presnenskaya Embankment, Moscow
MIBC “Moscow-City”, IFC “Capital City”, Tower “Moscow”, 9th floor

moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited

Program

Skolan erbjuder också: