Moscow Film School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I Moskva Film School är ett unikt pedagogiskt centrum syftar till att utbilda specialister för alla områden inom filmindustrin - förproduktion, produktion, produktions-post-och distributions film. Systemet med att säkerställa akademisk kvalitet samt erfarenhet av de ledande världsfilmskolor, ständig samverkan med professionella gemenskap och undervisning genomförs av erfarna medarbetare är viktiga inslag i lärandemiljön i skolan. Skolan utbildar specialister, vars kunskaper och färdigheter motsvarar kraven i den moderna filmindustrin.

Mission

I Moskva Film School uppdrag består i utbildning målinriktade yrkesverksamma i enlighet med internationella normer för filmindustrin.

Strategi

I Moskva Film School strategi är inriktad på att utveckla ett utbildningssystem som bygger på internationell erfarenhet av utbildningsspecialister för filmindustrin, och integration av akademiker inom den globala professionella gemenskapen.

FILOSOFI

Utbildning måste följa moderna professionella normer för filmindustrin i form av kunskaper och färdigheter för att skapa framgångsrika karriärmöjligheter för våra studenter.

Platser

moskva

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: