Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MGIMO

Sju skäl att gå med

MGIMO är den bästa ryska universitet för internationella studenter som är intresserade av att studera utrikesfrågor. Dess kurser är modern, spännande och intellektuellt utmanande. Universitetet erbjuder ett brett utbud av grund- och forskarutbildning - från internationell rätt, statsvetenskap och ekonomi, till journalistik, företagsledning och energipolitik. MGIMO är också åtagit sig att främja en ständigt växande studentkåren, läroplan och campus livet som fortsätter att spegla sitt rykte som den mest avancerade i Ryssland för att förstå utrikes.

global

globalt

MGIMO var den första i Ryssland att gå med i European University Association, för att till fullo integreras i Bolognaprocessen, som ut stavar strikta normer för europeiska utbildningsinstitutioner. Universitetet har varit en rysk hem för studenter från hela världen i nästan 60 år, vilket ger mer än 6000 internationella studenter i utbildning att blomstra som ledare i privat och offentlig sektor. Dessutom har MGIMO nära band med världens ledande utbildningscentra, Europa, Asien, Amerika och Afrika.

RICH i kurser

MGIMO ger undervisning för kandidat och Master utbildningsprogram erkända över hela världen, med studenter att få kvalifikationer som är nyckeln till sysselsättning och akademiska möjligheter internationellt. När det gäller att ge studenterna en kontext för att förstå den moderna världen - vare sig det genom diplomati, offentlig förvaltning, näringsliv, ekonomi, juridik eller journalistik, att inte tala om 53 språk Det lär varje term - MGIMO är unik.

RICH i akademiska PERSONAL

MGIMO innehåller de bästa delarna av en klassisk universitet med de ett forskningscenter. Detta tillvägagångssätt ger studenterna med nära tillgång till mer än 1200 lärare, inklusive 20 fullvärdiga medlemmar och medlemmar av den berömda Russian Academy of Sciences, ytterligare 113 med högre doktorsexamen och 400 Ph.D. MGIMO s akademiska tar alltid stolt över sina elever.

mycket samarbete

MGIMO samfundet traditionellt välkomna till utländska studenter. Dessutom är universitetet ständigt utöka sitt partnernätverk. Idag MGIMO framgångsrikt samarbetar med mer än 170 universitet och institutioner från mer än 50 länder. Vi kan erbjuda program som ges på engelska heltid. Eleverna kan också välja från ett brett spektrum av produkter med dubbla utbildningsprogram därmed få två diplom i deras ämnesområde.

känd

Känd för FORSKNING

MGIMO rankas konsekvent högt i universitetsbetyg. «2015 Global Gå till Think Tank» rapport från University of Pennsylvania representerade MGIMO bland globala forskningsledare, till exempel № 30 i tankesmedjor med den mest betydande inverkan på offentlig politik och № 12 i Top tankesmedjor i Central- och Östeuropa. Under överinseende av utrikesministeriet är MGIMO en aktad politik tankesmedja och forum för debatt och analys av den internationella utvecklingen och aktuella frågor, med sitt bidrag till den globala analysen mycket eftertraktade.

Helt enkelt utmärkta

Universitetet är känt för sin akademiska kompetens, det vill säga den ljusaste av Rysslands framtida ledare studerar det nu, med ett ökande antal deras motsvarigheter från utlandet. Varje år Rysslands bästa gymnasieexamen konkurrera om inskrivning. Vid vissa program - särskilt ekonomi, juridik och internationella relationer - tävlingen når upp till 50 sökande per student position.

MGIMO alumner gemenskap representerar presidenter, premiärministrar, några FN Suppleanter generalsekreterare, Unescos generaldirektör, OSSE, EU-kommissionärer, över 900 ryska och utländska ambassadörer, 10 utrikesministrarna, över 30 stipendiater i den ryska och utländska akademier av vetenskaper.

BARA BRA

MGIMO erbjuder sina elever de bredaste möjligheter till kreativa själv prestation. Olika studentorganisationer fylla kalendern med ytterligare sociala och sportevenemang. Naturligtvis är MGIMO i Moskva, en av världens stora städer, med en rad kulturella och historiska skatter, levande kultur och bländande livsstil händelser. Det erbjuder enkel tillgång till mångfald och energi av samtida Ryssland och dess episka kulturarv. MGIMO är en underbar livserfarenhet för internationella studenter.

bra

Platser

Odintsovo

Address
3, Novo-Sportivnaya
143007 Odintsovo, Moskva Oblast, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium