Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den 11 februari, 2011 i Moskva tekniska universitetet i kommunikation och informatik (MTUCI) firade sitt 90-årsjubileum.

Bland dussintals tusentals sina studenter finns det välkända forskare och specialister, utestående statliga och offentliga personer i Ryssland och många länder i Asien, Afrika, Europa och Latinamerika.

Idag MTUCI är den största pedagogiska och vetenskapliga centrum för att förbereda och omskolning av högt kvalificerade specialister inom området telekommunikation, informationsteknik, radio teknik, ekonomi och management.

Strukturen för universitet omfattar två regionala kontor i städerna Rostov-on-Don och Nizjnij Novgorod, Scientific Research Center, Advanced Telecommunications Training Center, College of Telecommunications, Pre- pedagogiska förberedande Center, vetenskapshistoriskt Educational rad nya tekniker, Vetenskapliga tekniska biblioteket. Åtta utbildningscentra för att tillverka ryska tekniska specialister som skapats av MTUCI tillsammans med världens ledande telekomföretag fungerar. På MTUCI basen en riktigt fungerar Techno bildas av dussintals deltagare från olika företag och organisationer inom telekommunikation och informationsteknik sfär skapades.

Universitetet leder Educational- metod Association för utbildning inom området för telekommunikation, som består av mer än 80 högre lärosäten i Ryssland och OSS-länderna.

Den MTUCI lärare är ca 700 personer. Bland dem finns det över 100 professorer och mer än 400 kandidater av vetenskaper och lektorer. Bland professorer vid universitetet finns det fullvärdiga och korrespondent medlemmar av de ryska och internationella akademier, vinnare av Lenin och statliga priser, priser för regeringen i Ryssland.

Cirka fjorton tusen studenter i heltid och korrespondens utbildning, forskarstuderande och deltagare i olika kurser studerar vid universitetet. Utbildning sker i enlighet med en modern multilevel utbildningssystem: ungkarl, ingenjören, befälhavaren på 25 specialiteter och åtta riktningar. Metoder och medel för utbildning på grundval av de senaste landvinningarna inom området telekommunikation och informationsteknik används i MTUCI. Begreppet "elektroniska universitet» låta "till electronize" alla processer för urval, antagning, utbildning och testning av studenter realiseras. Årligen mer än 1000 studenter och doktorander deltar i vetenskapligt arbete inom området innovativ infocommunication teknik på basen av MTUCI Scientific Research Center.

Det internationella samarbetet för universitetet har varar i nästan 70 år. Den första utländska elev kom att studera vid MTUCI 1946. Sedan dess har flera tusen befälhavare, ungkarlar, ingenjörer, praktikanter och mer än 350 kandidater av vetenskaper från 82 länder i världen har upprättats. På grundval av direkta samarbetsavtalen med 48 institutioner och 16 företag från 46 länder genomförs. Universitetet är medlem i sektorn för utveckling av Internationella teleunionen (ITU) och spelar en betydande roll i aktiviteten av ITU och andra internationella organisationer av telekommunikation.

Platser

moskva

Address
Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)
Aviamotornaya ul., 8a

111024 moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium